Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 16:30   #1470
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Co odnoście Haldira chcesz wiedzieć??Że mój rl bro miał passy do niego??Że ja miałem?Ze jak kupil postać koleś i nie miał na nic kasy to pożyczyłem mu.I to,że gdy ja potrzebowałem kasy to rl bro mi pożyczył z Haldira i mam zamiar mu to oddać??I,że w żadne problematyczne sprawy go nie wmieszałem?Co chcesz wiedzieć??;] Fajnie,że te posty robią osoby z GBS,która to gildia Pkeju tylko i nic więcej.Z Maritzaa nie jest pewne do końca czy kłamała czy nie bo Anurchy wywaliła ją i Excaila z beryli(a raczej dołączyła do ich wrogów).W tej chwili jesteśmy w trakcie wprowadzania reguł w gildi i jestem pewien,że nie zmienie tego w 1 dzień ale musi to zająć dużo więcej czasu.
zapomniales powiedziec ze halidrem odszedles albo ty albo brat z jego gildii, i dolaczyles do wojny, calkowicie bez jego zgody, kase tez wziales bez jego zgody. gydby sam nie odszedl jak tylko sie dowiedzial to by byl teraz w HWL. keidy ty sobie w tym czasie nic nie ryzykujac doszedles do strony przeciwnej.

fajnie ze jestem z GBS, hahaah xD mnie tam nie chca