Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
Mówiłem o pieniądzach.
Oczywiście mam coś z tego, że robię tą stronę, a mianowicie satyswakcję. Jestem osobą , która lubi tworzyć, a gdy taka ilośc osób, jaka odwiedza codziennie tibia.pl, docenia tą pracę, to jest to tym większa satyswakcja. Ale to nie zmienia faktu, żenie zarobiłem puki co nic na tibia.pl po za darmowym kubeczkiem.
A sama koszulka mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie nie kupić (tak, też będę musiał zapłacić!). I nie będę się wstydził wyjść w niej mimo, że mam już blisko 26 lat.
|
edit: nie ilość tylko liczba
Być może nie zarabiasz na tym fortuny ale czasem cos tam wskoczy, bo napewno za hosting strony forum plus domena no to troche wyjdzie miesięcznie jednak same pacce zwrocą strate a korzysci, wiem, iż nnikłe lecz zawsze.
Powiem tak nic zupełnie nie mam do tego komercyjnego projektu, a nawet powiem, że jest on słusznym krokiem, bo ceny nie są jakieś przesadzone a wręcz podobne do cen sklepowych, a tu ludzie którzy chcą kupić mają jeszcze takie fajne napisy i wogóle

. Jednak niektórzy poprostu nie znają się na ironi... bo to przecież czysty żart do ludzi mało bystrych "Będę bronił Tibii krzesłem", czy to jest obraźliwe lub 'chamskie' nie...
@Scorcerer
mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie
a propos Troli ( dzieci neostrady )
http://dziecineostrady.prv.pl/
@Rezz
Jezeli twoi koledzy śmieją się z tego zapraszam niech tam pojadą zwiedzą, niech zobaczą, że nawet odremontowane, przebudowane mury ukazują ile cierpienia, łez i smutku oraz tęsknoty do dobra tam jest... Zresztą zapewne nie mówili wam na lekcjach co niemcy robili z polakami. Dla niemców polacy byli świniami zdolnymi jedynie do pracy, wolałbym zginąć w obozie czy podczas bitwy niż żyć i dosłownie liżąc dupy niemieckich spasłych pedałów...
To był taki offtop
A i dodam jeszcze ... Nienawidzisz żydów ? To poczytaj biblie, przecież Jezus był żydem i napewno wstyd mu patrzeć jak rasa ludzka schodzi do poziomu psów które walczą miedzy sobą właściwie o nic... Czy wierzysz w Boga czy nie... zastanów się czasem nad tym co robisz.