Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 20:37   #7
Sir zajacc smialy
Użytkownik Forum

Sir zajacc smialy's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
Sir zajacc smialy ma numer GG 6544596
Domyślny

Tia... jak ja zaczynałem, to dopiero po pół miecha mnie zaczeli zauważac... ale komenty i tak byly niezbyt super. Pierwszy fake "Przygody Zenka" mozesz sobie zobaczyc, jest dupiaty, odpuscilem sobie, bo jak wyszla 2 czesc, to 2 dni nie bylo żadnych (!) komentarzy! Przemyslalem wszystko, zmienilem fabule, stworzylem wstepny pomysl, mape swiata, prolog, i tak powstało "The Bazus Hope" ze średnia ocena 4,33. Po 3 czesci skonczyly sie pomysly, ale kit. Pomyslalem, i pomysly wziely sie same. I jakbys nie mial pomyslu na przedluzenie watku, zrob inny. Np. Ja mam wojne z orkami i powstanie umarlych. W sumie ostatnio znudzil mi sie jeden fake, wiec zrobilem drugi. "Kompania traci", pomyslalem, ze jak jestem w sumie juz nawet znany, rozpoznaja mnie, to dodam do fake innych fakeowcow, np. Crowala, Kriss-a, Glaves-a, Nadrill-a i wielu wiecej... jak chcesz mozesz sobie zobaczyc. Mam jeszcze jeden fake - "Miss Wszechświata", ale on miał 1 odcinek i byl jajcarski. i to w sumie koniec mojej kariery... ale sie rozpisalem

Ale jest jeden co mnie rozwalil - Draggy Lord, mial 4 fake'i, kazdy mial najwyzej 3 czesci I zycze ci tego, co spodkalo mnie i innych
Sir zajacc smialy jest offline   Odpowiedz z Cytatem