Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2004, 22:38   #26
kibolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2004

Domyślny

To moze ja opisze wszystkei co wiem

Lion - ok 14lvl mozna uciec a napewno bezpiecznie lurowac

Wasp - nie wiem bo nie mam takiego lvl zeby przed nia uciec ale mysle ze tak 60 lvl?

Scorpion - ok 12-14 lvl

Gian Spider - na 26 lvl zwiewalem

Elf - nie ma co uciekac bo strzela

Dwarf - 11 lvl

Amazon - 12 lvl

dwarf Soldier - chdozi mi o to zeby na tyle szybko zwiac zeby nei uderzyl za mocno to bedize jakis 15 lvl

Valkyries - tu juz trzeba ok 17 lvl zeby dosc szybko zwiac

Hunter - zanim ujrzy sie napis you are dead zwieje sie na 20 lvl

Dwar Guard - 14-15lvl

Hero - Skubane szybkie bydle nie wiem na ktorym od niego mozna zwiac ale gdzies na 50?

Black Knight - jest szybszy od Hero wiec gdzies 60 lvl

Warlock - ten to jest mistrzem jednoczesnie w jedzeniu grochowki i lotow narciarskich

Orc Spearmen - zeby na rooku od niego za mocno nie oberwac to potrzebny gdzies 10 lvl a nawet wyzszy jezeli chce sie uciekac

Slime - 14 lvl (wiecie dlaczego tak duzo? bo niemilo jest jak uciekasz i jestes 2 kratki od niego i nagle sie klonuje dziecko przed matkai dostajesz hita za 40

Mino Archer - jezeli chcemy ekonomiocznie uciekac to jakis 30 lvl

Ghoul - 12 lvl

Beholder - nie wiem jak jest z nim bo nie bilem sie z nim gdzie indziej niz tam kolo kazz, ale przed bh raczej sie nie ucieka bo wali z magii.

Orc Rider - 60 lvl

Cyclop - zeby uciec to potrzeba okolo 14 lvl

Mino Guard - wolny jest wiec jakis 12 lvl nawet wystarczy moze.

Orc Berserker - Tutaj chodzi mi o to ze jest sie szybszym na tym lvl od niego - 27 lvl mysle ze bylby optymalny. Bo przed zerkiem nie ma co uciekac bo zostaje tylko walka ktora i tak czesto konczy sie w swiatynii, chyba ze jest sie pallem albo magiem z hmmami No bo knight bedzie dostawal przy nim zanim ucieknie takie beki ze sie w glowi enie miesci w stylu 170 sie zdarzaja...( ja zabilem goscia na 16 lvl palladynem ;] grzalem w niego z beltow i dwa strzaly z hmm )

Demon Skeleton - moj kumpel pall zabil goscia na 13 lvl w fermours hills ganiajac go wokol trumny czy trawska nie pamietam ale optymalny chhyba lvl to 14 lvl

Orc Leader - aaa nie wiem ale chyba jest wolny

Orc Warlord - Moge sie tu mylic ale Warlordy sa szybkie mysle ze tak 30 lvl jeszcze raz mowie ze moge sie mylic.

Dragon - nie walczylem ale podobno jest wolny i 14 lvl wystarczy

Dragon Lord - Dl`e chyba tez nie s za szybkie mysle ze jak jakis 15-16 lvl

Behemot - Nie wyglada ale jest bardzo szybki mysle ze tak jak BK, no moze troszke wolniejszy.

Demon - I tu mam pytanie do kogos powaznego czy demony sa szybkie?

Koniec mojej wiedzy na ten temat mysle ze sie spodoba ale pewnie ma mase bledow Oczywiscie tu podaje predkosci dla osob bez lagow.

Re up: Ja bym powiedzial ze z niektorymi potworami to ty powaznie przesadziles (mowisz ze sa za wolne) bo twoja teoria jest dobra, tylko ze mowimy o innej rzeczy. Ty mowisz o tym kiedy jestes szybszy od potwora, a mi chodzi o to ze od niego ucieknisz czyli naprzyklad podchodzisz do slima bijesz go ale uwazasz ze jestes za slaby wiec uciekasz (i ja to opisalem) ale ja mysle ze prowadzac w strone mojej teorii z predkjoscia 5-lvl nie ucieklbys od slima nie dostajac conajmniej 2 hitow jak nie trzech. Mi nie chodzi o to ze zle napisales tylko moze troszeczke inaczej Ale teraz mysle sobie ze to moze jednak ja inaczej napisalem
kibolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem