Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 21:22   #334
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr Torax
Co do dead wypada pogratulowac pinga przez uzycie komunikatora nie wiem ile w tym bylo gry a ile czystego hakerstwa , nie bede sie nad tym rozczulac teraz przynajmniej wiem ze walcze raczej z obejsciami hakerskimi niz z graczami jak to mozna zkomentowac widac komus na grze az tak bardzo zalezy ze posuwa sie do ostatecznosci czyli pingowania ktore mogl wykonac tylko przez to iz posiadal moj adres msn prawda co do tekstow odnosnie wychodzenia z wojny i tych innych co do colma i trepika to zachowujecie sie jak dzieciaki i spamujecie to forum daty waszych postow wskazuja na to ze chyba od komputera nie odchodzicie wogole . Przemyslcie swoja gre i zastanowcie sie gdzie sa granice gry dla przyjemnosci i nalogu . Tekst vaikora na priv " przyjedziemy do ciebie i masz wrzodkiewka jest super " daleko odchodza za granice normalnosci no ale jak na czlowieka ktory zrezygnowal ze szkoly dla jakiejs gierki to i tak nie szczyt mozliwosci. Moze kiedys zrozumiesz ze w zyciu liczy sie cos wiecej niz tylko gra a moze i nie , pluj i pisz glupie posty dalej nie bede ich komentowal bo jest to strata czasu przynajmniej dla mnie wole poswiecic ten czas dla przyjaciol albo kolezanek Nie wypisujcie ze to ja jestem nalogowcem bo nie expilem juz od dobrych 3 tygodni poprostu zrozumialem , obudzilem sie ze snu , i tak za dlugo w nim trwalem
~~ Torax.
o ja pier... jak mnie każdy twój post rozśmiesza! Wypier... stąd do koleżanek! KOLEŻANEK HAHAHA!
Vaikor jest offline