hmm nie czytalem wszystkich postow..al;e podejzewam ze sie powtarzaja. jednak wypowiem sie na ten temat.
moim (skromnym) zdaniem ten nadruk nie jest zbyt zabawny, a zwlaszcza zeby go umieszczac w newsach. rozumiem reklama produktu (studiuje marketing wiec mam jakies pojęcie) i fakt moze czesci ludzi z niskim poziomem kultury to bawi, jednak moim zdaniem pod ironie to tylko mozna zachaczyc i to tylko wtedy kiedy ktos wie co sie stalo. a posiadając taka koszulkei nosic ja = pokazanie tego innym, ktorzy nie sa poinformowani o co chodzi i bedzie to raczej zalosne niz smieszne, poniewaz ludzie moga to odebrac wrecz jako prawdziwe poglady posiadacza tego t-sherta.
moze na kubku bylobyto bardziej odpowiednie, jednak i tak moim zdaniem idiotyzm w szeregach naszych rodakow powinno sie "ukrywac" a nie pokazywac go calemu otoczeniu.
reasumujac.. pomysl z tym t-sherem nie podoba mi sie wcale. grafika moze i jest "smieszna" ale jest to zart wg mnie na dosc niskim poziomie. moze do zaakceptowania przez mlodych graczy..ale oni nie wiedza zabardzo co to ironia i kpina, wiec sobie pomysla on sie tak wyslawil z tym krzeslem to ja teraz jebne ojca z cluba(np mlotka do tluczenia kotletow) i tez bede slawny dzadza mi t shert...nie zapominajcie ze poziom uksztaltowania psychiki tych 10 latkow jest dosc podatny na wpływy, wiec nie lepiej zostac przy motywach tibijskich..a nie pokazywac takie zalosne sytuacje jak bicie matki krzeslem ??...
have fun~
|