Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2006, 22:49   #1266
0rb
Użytkownik Forum

0rb's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
0rb ma numer GG 4895809
Domyślny

Wisnia i znowu bedziesz sie beznadziejnie zalosnie bronil? Poprostu zrabales na calej lini i teraz niepotrafisz sie przyznać.
Kazdy z RL ciebie pjeje tylko nie shortys.... dlaczego? Niebede pisac ... i tak pewnie inni wiedza dlaczego.
Next, gadki o ubiciu fantoma to byly ironie... widac ty niesqmales, to ze niedazylem go sympatia to oznacza ze nadal tak jest, czyz nie? I na litosć boską CZEMU KLAMIESZ TYLE, pozatym podobno juz niegrasz to przestan zasmiecac
forum -.-
W ciagu dlaszym niewidzisz swjej winy? Qfa nieklam tyle, od dwana chciales okrasc fantoma i czekales tylko az zostawi otwarte drzwi, jestes maksymalnie beznadziejny...
ZOstaw tibie ludziom ktorzy mogą w to grac, ty zachowujesz sie jak ten typ co pobil matke krzeslem... NIE MOWIE ZE TAK ZROBISZ, ale masz podobne podejscie, tibia byla twoim zyciem, sam mowiles ze zjebala ci oceny... hmm mi niezjebala.
Zauwaz rowniez ze ja z monika jestem ponad 2 lata, i przez te 2 lata dzielilem czas na szkole, przyjaciol monike tibie, nauke, i prace w domu,
ty niepotrafiles polaczyc chocby 1 rzeczy z tibia z w/w
Nienazywaj mnie smieciem ze przygarnelem ten argument... myslisz ze to jest zabawne ze tak robiles, to jest wrecz TRAGICZNE -.-, idealny przyklad uzaleznienia, w tym wypadq nalezacy do ciebie

Jeszcze pytako, chcesz sie klucic przez tibie? GRATZ, znalismy sie dosc dlugo.
Teraz do wszystkich uzytkownokow forum : Patrzcie i przestrzegajcie sie losu wisni, bo to robi tibia z ludzmi jak nieznaja priorytetow... w tym wypadq tibia zdominowala nasza znajomosc... zastanow sie wisnia i mi odpisz

"Mam dla [PoLaKów] szcunek...,
dla [n()()bów] pogarde... ."
\,,/,(-.^),\,,/

Ostatnio edytowany przez 0rb - 29-05-2006 o 23:07.
0rb jest offline