Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teo
Co za spece od palow sie tu wypowiadaja to ja nie wiem..
jak mu nie zalezy na capie, ktory jest malo wazny u pala to niech bierze dowolny armor. nie rozumiem motywu ludzi, ktorzy mowia ze te 60capa robi roznice. jest to wielka lipa. na 20lv moze i tak ale na 50+ to sie tego nie zauwaza, poza tym idac na guardy i tak sie taszczy bolty po ziemi, to samo na hero,dl czy behemoty. co do tego czy by znalazl pala co w c armie popyla to powiem ze po bk q ja chodzilem w tej zbroi. jednak c set mialem tylko ze wzgledow estetycznych. i jeszcze do pana co lata bez armora na smoki to juz max hc bo im mniej arma tym wieksze dmg od magii wchodza. latwy test uderzcie sd w typa "golego" i w full eq to samo z ue. temat jest bez sensu kazdy i tak wybierze to co mu pasuje pod wzgledem wizualnym lub na to na co bedzie go stac. Amen.
|
Masz rację, jednak co do czarów sie mylisz.... Ich dmg nie zależy od defa, że z SD wali sie mocniej w ludzi bez eq itp to dlatego że Sd ma rodzaj dmg FIZYCZNY a nie magiczny jak większość myśli... dlatego SD działa na wszystko ... proste... co do tematu, to u palla nie ma to znaczenia... weź to co ci sie bardziej podoba
@Down Przeczytaj uwaznie co ja napisalem ... (szkola plx ?) Napisalem ze SD MA RODZAJ DMG FIZYCZNY dlatego eq ma znaczenie na jej dmg ....a def na normalne czary sie nie liczy... ( A ten duch to wyjatek...)