He wyzwiska to nieodłaczny element wojny w Tibia
jako jeden z swojego czasu najwiekszych pieniaczy cos o tym wiem
tyle ze wy zamiast wymyslic cos nowego coby ugryzło przeciwnika w tyłek jak bedzie czytał to ciagle to samo - a wyzywanie od 12 latków i ublizanie rodzicom to juz wogle nie wiem co ma wspolnego.
do tego Dofki nie brnijcie w hipokryzje. wyzywanie ze draz gra z botem, ze bez bota jest zero itp - walczylem razem z drazem przeciw Div~ i jak byl bot i jak nie bylo zadnego - walczylem przeciw niemu i jak byl bot i jak nie bylo.
ma prawie najwyzyszy lvl na serwerze - wyzywanie go ze vampa nie zabije bez bota kogo ma przekonac? sami siebie przekonujecie ze on jest lama czy jego chcecie przekonac? jak narazie to przez 40 stron tego topicu ani 1 ani 2 nie wydaje sie przekonany ani o drobine
pozatym co za hipokryzja - a dof moze bota nie uzywa? ile razy na vent slyszalem ze mam zainstalowac nowy bot, przetestowac i sie na battlefield bez bota nie pokazywac bo mi dupe odstrzela w 5 sekund? jak stwierdzilem ze moj best bot to mx 510 i innego mi nie trzeba to tylko dalej przekonywanko - ze jak nie na uh to zebym sd trafial- i bla bla bla - ciekawe stwierdzenia tylko chodziły ze " my uzywamy bota zeby 'wyrownac szanse' bo wanted na pewno tez uzywa" -a na forum teraz brniecie w wyzwiska ze oni lamki bo uzywaja. a wy to aniołki?
Tegax to juz wogle masakra. moze skonczcie z nim gadac - napiszcie zgodnie ze zgadzacie sie z tym co od 3 tyg pisze - ze jest najwiekszym wojownikiem w dziejach azury, jego dokonania zapewnily mu juz legendarna chwale itp- stara sie was do tego od 3 tyg przekonac (siebie chyba tez stara sie przekonac - ale mniejsza) to wreszcie przyznajcie mu racje i przynajmniej bedzie spokoj z bluzgiem kto by kogo na ots pwnd.
tak wlaczajac sie do debaty:
przeraza mnie kultowosc jaka wzbudza drazharm

goscie go bronia na forach i kanala bardziej niz by ojczyzny i niepodleglosci bronili - az czuja ta bijaca od monitora nienawisc jak czytam odpowiedzi wantedoludków na stwierdzenia random gosciz forum ze "draz noob" czy cos tam. masakra
ja tam sie ciesze ze azura miala takiego draza - jak by nie miala to by bylo pewnie jak na pandori gdzie panuja jedna niezachwiana wladza i nie ma wojen - nuda - pewnie nawet szybciej bym skonczyl z azura niz teraz
a tak to z Drazem - bylo czasem lepiej czasem gorzej - raz razem, raz przeciw sobie, ale jedna rzecz trzeba przyznac - nudno to nie było na pewno