Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2006, 22:52   #1504
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
zgadzam sie z pietrosem, hacker wlamuej sie itp po to zeby udowodnic ze to potrafi, nie po to zeby czerpac zyski. a w ogole jak cokolwiek w tibii mozna nazwac hackiem? nikt sie nie wlamal na serwer cipsoftu, i watpie tez zeby ktos sie wlamal na zcyjegos kompa, po prostu nieodpowiednia osoba miala passy, badz tez ktos uzywal programu z keylogerrem, takie sa przyczyny 99,9% tak zwanych hackow w tibii.

szkodi@ ktos tu wspominal o DSMie jakims juz, ale nie o tym mowie. nie spelnie twojej prosby nie z braku wiedzy, ale z powodow dosc osobistych. wiem to od osoby ktora mi zaufala i z tego wzgledu nic na ten temat tutaj nie powiem(gdybym spytal ta osobe o zgode na 99% by sie nie zgodzila na zmieszczenie tych informacji gdziekolwiek). nie musisz mi wierzyc, ale czytales wiele moich postow wiec mysle ze sie juz przekonales ze jestem calkiem solidnie poinformowany.

Ja też słyszałem o tym DSMie i to jest rzecz za którą ten gość już nigdy nie będzie cieszył szacunkiem u innych. Ta historia jest bardzo ciekawa ale nie nadaje się na forum. Pozatym Wszechwiedzący Rahilli i tak sie wszystkiego wyprze jak zawsze
Lord Hybrid jest offline