Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
zgadzam sie z pietrosem, hacker wlamuej sie itp po to zeby udowodnic ze to potrafi, nie po to zeby czerpac zyski. a w ogole jak cokolwiek w tibii mozna nazwac hackiem? nikt sie nie wlamal na serwer cipsoftu, i watpie tez zeby ktos sie wlamal na zcyjegos kompa, po prostu nieodpowiednia osoba miala passy, badz tez ktos uzywal programu z keylogerrem, takie sa przyczyny 99,9% tak zwanych hackow w tibii.
szkodi@ ktos tu wspominal o DSMie jakims juz, ale nie o tym mowie. nie spelnie twojej prosby nie z braku wiedzy, ale z powodow dosc osobistych. wiem to od osoby ktora mi zaufala i z tego wzgledu nic na ten temat tutaj nie powiem(gdybym spytal ta osobe o zgode na 99% by sie nie zgodzila na zmieszczenie tych informacji gdziekolwiek). nie musisz mi wierzyc, ale czytales wiele moich postow wiec mysle ze sie juz przekonales ze jestem calkiem solidnie poinformowany.
|
Ja też słyszałem o tym DSMie i to jest rzecz za którą ten gość już nigdy nie będzie cieszył szacunkiem u innych. Ta historia jest bardzo ciekawa ale nie nadaje się na forum. Pozatym Wszechwiedzący Rahilli i tak sie wszystkiego wyprze jak zawsze