Limenu!
Nupie jeden, ty się na mnie obraziłeś. Nie wybaczę ci tego ;P.
I jak zawsze mogę pozazdrościć tobie i powiedzieć, że nieźle się uśmiałam widząc takie teksty:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki
Wd. mnie mash talent, tylko trzeba go umiejętnie rozwijać. Wypowiadam się jako "rysownik". Dobrze ci radzę poczwicz sobie rysowanie różnych części ciała w powiększeniu, to pomoże ci w "dodawaniu twoim rysunką życia", ze mną terz tak było ;]
|
No i tak ogólnie przyszłam się z wami posprzeczać, bo to co wam nie pasi mi się podoba - wedle mnie te paluszki dodają jej nieco uroku. No... Oczywiście w sensie jakim widzi to limenu (taaa... ja pamiętam te opisy broni, ot co

) . I ogólnie rzecz biorąc chętnie widziałabym ten rysunek nieco mocniej skontrastowany, ale to już w zależności od gustu oglądającego. I ogólnie na obrazku to co zawsze - drapieżna pani o nieco... hmm... jakby to ująć? Mi zawsze jakoś te twoje obrazki przypominały wizje obcych - wielkich, wysokich i długaśnych zielonych ludków, chudych, z wyraźnie zarysowanymi żebrami. Ale taki już twój urok. I tak jak mówił Blacko - brakuje tu jakiegoś wybitnie wyrózniającego się elementu, czegoś "mocniejszego". No, ale chyba nie muszę mówić, że ja bym zapewne czegoś takiego nie narysowała, także na moją paplaninę proszę brać poprawkę

.
To tyle (?)