Temat: Druid?
Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2006, 23:24   #48
dreggi
Użytkownik Forum

dreggi's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trenei
-.- OMG czlowieku mój kumpel gra juz od 4 lat i jest palkiem mówi że nie wybierac palka bo nie umiesz nim grac, nie wybieraj sorca bo on mial sorca i na 18 lvl chodzil na orc fortec (
ekhm, sorki ale troche zagmatwane. Mowa o sorkach, palakch a nie ma nic o druidach

Cytuj:
a druid jak by to powiedziec Druid hmmmmmmmm jest poprostu do robienia uhów i nie opłaca sie nim grac (
LOL? ja mam 40 lv 51 magic druta i chodze z kumplami na hydry, samemu na dragi i orki na edron i jest swietnie. A do tego robie Uhy i sypiam na kasie.

Cytuj:
nie opłaca sie nim grac jak knightem czy pallem bo mu nie rosną skille (po co ja to mowie chyba każdy to wie), i jeszcze jedno ludzie nie nabijajcie BEZSENSOWNIE postów
A na co do jasnej ch**** druidowi skille? DLe chcesz nim bloczyc?? Druidem robisz magic i jedziesz level na /DLach/hydrach z blokerem a skarabch tombach i dragach bez blokera.

Co do tematu: wbij 24 lv i rób Uhy. Sadzac po pytaniu nie jesteś doswiadczony więc wbij 35 magic i wtedy mozesz iść sobie z blokerem na dragi bijac z hmmów albo wbic od razu 50 magic level. Acha, wazna rzecz- druid wbijajac magic zarabia kase (bo sprzedaje UHy) a knight czy palek skillując traci kase tylko na fooda (albo robale).