@Dark_Magician
To nie jest zapowiedź w sumie mam gdzieś co myslisz o projekcie nie gwarantuje że go skończe a narazie dopiero kompletuje zespół. Hmm a wiesz poc o zadałem to zaytanie? Bo żeby dodać niektóre rzeczy musze je umieszczać w grze od samych podstaw gry żeby potem mieć mniej roboty i wole na samym poczatku ustalić co ma zawierać ta gra żeby otem nie przebudowywać kodu dla zmiany jednej pierdoły... A co do języka programowania hmm uważam że jak narazie jest to dobry wybór ponieważ póki zamierzam robić gre 2d lub w rzucie isometrycznym to sie całkowicie sprawdza niewiem jak z grafiką 3d
Ja poprostu zakładając ten temat liczyłem na wasze ciekawe ŚWIERZE pomysły... niechce żadnego uznania itp. A oczywiście kwestia pacców... to oczywiste że nie można robić tego harytatywnie koszta utrzymania serwerów nie są małe ale to odległa przyszłość ponieważ w tej chwili gra jest tworzona od podstawi zanim opublikuje jej jaką kolwiek wersje zadbam aby utrzymywała pewien poziom. Więc tak jak mówiłem nie gwarantuje ukńczenia gry ale poprostu liczyłem że ktoś tutaj ma naprawde ciekawe pomysły na stworzenie super gry