Ok chcesz pomysłów nie ma sprawy

Zacznijmy od początku czyli historia

Bardzo mi się podaba BG II ale nie orientuje się za bardzo czy można sobie ot tak bezkarnie kopiować pomysły. Pamiętaj w MMORPG liczy się klimat więc wytęż umysł i wymyśl coś twórczego. Postacie wiadomo im więcej tym lepiej dla użytkowników gożej dla twórcy (komplikacja kodu) wprowadz rasy (z całą pewnością znasz kilka "standardowych" ras z rpg). Każda rasa ma inne modyfikatory w danej klasie. Pomyśl nad dalszym rozwojem postaci bo 4 tak jak w tibi to niewiele poza tym można by pomyśleć nad dalszym awansem np: grając sorcem na 20 lvlu możesz wybrać sobie specjalizację np: mag przyzywań. Pamiętaj wszystkie klasy muszą być idealnie wyważone i każda z nich musi mieć szansę w walce z inną (inaczej nikt nie będzie grał tą słabszą klasą). Oczywiście nie będę ci tu pisał propozycji czarów itp bo na pewno masz kilka pomysłów. Wykreśl te siadanie przytulanie się itp bo po co to komu (poza tym nie lubię simsów). Na początku daj jakieś jedne miasto i kilka qestów. Tylko proszę nie rób qestów typu idz do punktu a zabij x przeciwników idz do puntku B i odbierz nagrodę. Pamiętaj im więcej RPG tym lepiej dla gry. Co więcej hmm. Daj jakieś umiejętności specjalne np. na 100 lvlu knightem dostajesz cios śmierci który zaaje 2x max obrażenia. można go użyć raz dziennie (w końcu w grze też płynie czas)(wiem wiem śmierdzi BGII Tron of Bhaala ale co mi tam

). Potwoy też znasz RPG więc wszelkie nieumarlaki, smoki itd. Jak na coś jeszcze wpadnę to dopiszę