Temat: TIBIA Vs HB
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2006, 14:51   #31
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
1) - ... widze piekne okolice... (spać mi sie zachciało... takie mdłe to wszystko, nieżywa, opadłe)
No,w Tibi za to trawa i drzewa jak na fotografi..tak?

Cytuj:
2) - Cud znalazłem SLIMY (który moge zabijać ...) ... do 40 lvlu (w coś koło 0,5-1,5 godziny zdobyłem... nie pamiętam dokładnie)
Brawo! Biorąc pod uwage,ze slimy spotykasz na każdym kroku to ciekawe jak ich szukałeś

Cytuj:
3) - Kupiłem armora.... wygląda jak jakiś worek nałożony na ciagło ...
Armora? Nie wiem co ty na siebie założyłeś,ale to nie była zbroja . HB ma duży plus za armory i bronie, ja wole mieć dobry eq i sie nim chwalić niż być jednakowym jak w Tibi, różnorodnośc wyglądu w HB jest super. W HB jak założysz zbjoje płytową to wyglądasz jak rycerz ,a nie jak rozczochrany dzieciak z mieczykiem.

Cytuj:
4) Co niby tam sie da robić prócz zabijania , zabijania , zabijania , zabijania no i co chyba dobre jeszcze jest czyli zabijania !!!???
Zabijanie,zabijanie? Jakbyś pograł dłużej to zauwazyłbyś,ze w HB można oprócz zabijania zając się górnictwem, wyrabianiem broni zbroi, mikstur itp itd. no i krucjaty coś co by sie przydało w Tibi. W Tibi co masz takiego oprócz zabijania? Śluby, szachy i pogrzeby? No faktycznie, rewelacja.

Cytuj:
5) na 42 lvl-u , szybko wyszedłem z gry i nacisnełem NAJLEPSZĄ ikone na świecie ("Uninstall")
Czyli po ok 2 godz gry? .No jasne,a bicie bugów i ratów na rooku jest bardziej pasjonujące

Tibie jest mniej skomplikowana i przez to moze wydawać sie lepsza niektórym osobom. W HB mamy znacznie wieszksze możliwosci rozwoju postaci niż w Tibi.

Podsumowując:
HB 7/10
Tibia 6/10
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem