Temat: Fable - Help!
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2006, 21:14   #1
Nonez
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2006

Pytanie Fable - Help!

Byćmoże temat nie jest długi ale chcę to wiedzieć...

Mianowicie, dziś kupiłem sobie grę "Fable", pograłem w nią troche, zapisałem grę, lecz kiedy drugi raz chciałem zagrać i wczytać grę, została ona wczytana, ogólnie miałem wszystko co zdobyłem, lecz pojawiłem się w miejscu w którym poraz pierwszy pojawiamy się na danym terenie, chociaż zapisywałem grę w innym miejscu. Również ludzie u których już wykonałem misje, rozmawiałem z nimi, znów prosili mnie o to samo co przed tamtym zapisem gry, próbowałem zapisywać i wczytywać jeszcze raz lecz nadal działo się to samo.

Dokładniej:
Zapisałem grę kiedy stałem na jednym z mostów u tych Guild... cośtam
Wczytałem grę i pojawiłem się w budynku również u tych Guild..., lecz nie na moście, tylko przy głównych dżwiach.
Wykonałem parę misji, zdobyłem parę rzeczy...
Kiedy się zalogowałem miałem tylko kilka z nich, a misje które przeszedłem mogłem przechodzić od nowa (tzn. musiałem)...

Napewno zapisywałem dobrze, napewno wczytywałem dobrze, napewno wszystkie rzeczy których nie było zdobyłem przed zapisem...

Byćmoże zapisuję, lub wczytuję źle, ale w to niewierzę bo wszystko idzie jak pomaśle... Succesfully...
Ale jednak coś jest źle ?
Nonez jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.