Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2006, 09:58   #83
Veritharan
Guest

Żarówka Mam nadzieje ze to co napisze bedzie zrozumiale dla wszystkich!

Wielu z was napisalo ze miasto w ktory mieszkacie jest najlepsze w tibi ale poda jakim wzgledem w moim miescie z tego co pamietam jak pierwszy raz zobaczylem tibie to grafika byla tak uboga ze nawet czlowieczek nie poruszal nogami a juz wtedy ludzie w nia grali w olecku .... nie wiem ile osob z was wie ze kiedys mozna bylo demona zblokowac doniczka z kwiatkiem.....watpie zeby ktorys z was zaczal grac w tibie kiedy istanialy tylko 3 servy 0.o mowiecie ze wasze miasta sa najlepsze <w czyms tam> ale ktore miasto ma najwiecej graczy ? na ktorym servie plock lub walbrzych ma guildie taka jaka jest na aldorze lub na danubi? co do plocka to wiem tylko tyle ze na lunarze tam trzymacie za "mordy" polakow w AB w sumie wpadnijcie do AB na aldorze 3/4 polakow tam to plock z tego co zdazylem zobaczyc <nie to ze chce kogos krytykowac ani ponizac bo to nie jest moim celem>. Nastepna rzecz ile razy dla ludzi w waszych miast inni gracze <z innych miast np z olecka> dawali passy zebyscie wygrali wojne ? ja to juz widzialem w olecku pare razy jak okolo 10 osob z innego miasta dawalo passy na wojny <moze w tym cos jest>.
Ilu graczy od was mialo 3 miejsce w dystansie na antice kiedy byly tylko 3 servery pozniej mialo knighta 100+ <skile po okolo 90/90> na ruberze po tym czasie zrobilo 120+ palka ktory zostal skasowany z glupiego powodu <konto bylo dane w prezencie z pacc na rok ale personalizacjia byla na kogos z zagranicy> i po tej kasacji stworzylo 200 sorca?

Tak jak pisalem wyzej nie chce kogos krytykowac ale przynajmniej usasadnijcie swoja wypowiedz.

P.S. A co do tego ze jest PA to w sumie wszedzie jest w jakims stopniu PA nic na to nie poradzicie nawet w realnym swiecie jest PA
  Odpowiedz z Cytatem