Cytuj:
Jak widać najmniej angilelski znają Br, swe i hiszpanie
|
na moj gust to raczej bym powiedzial ze polacy i brazylijczycy.
Polacy maja problemy z mowieniem po polsku poprawnie... brazylijczycy przynajmniej po swojemu mowia dobrze(chyba

)
A nie widzisz ze polacy zle mowia bo jestes polak to z nimi po polsku gadasz, ale jakbys nie przyznawal sie ze jestes polak to bys mial duze problemy z dogadaniem sie z wiekszoscia polakow(szczegolnie mlodych) po angielsku. Oczywiscie duza grupa ludzi mowi dobrze po angielsku, niestety wieksza chyba raczej nie potrafi tego jezyka uzywac za dobrze.
Co do brazylijczykow to nie mieszkalem w brazyli ani nie wiem jak tam ucza, ale w polsce z tego co wiem angielskiego sie szybko zaczynaja ludzie w szkole uczyc...
A teraz mala rada dla wszystkich ktorzy maja problemy z BR? i kupowaniem czegokolwiek od nich:
http://babelfish.altavista.com/
Dobry translator, przypominam ze brazylijczycy mowia po portugalsku nie po hiszpansku(zebyscie zlego jezyka nie wybrali).
Wiadomo jak kazdy translator robi tez bledy czesto, ale jak dotad tylko kilka znajomych z brazyli sie skapnelo i powiedzialo mi ze zle cos przetlumaczyl mi translator

A juz wiele razy zrobilem brazylijczykow tak, ba nawet czasem udaje sie nizsze cenny UHow wytargowac

Bylem juz w takiej sytuacji ze br sprzedawal tylko innym br runy, to tez mu sie dalo wcisnac ze z brazyli jestem

Tak wiec wystarczy pokombinowac i wykorzystac glupote drugiej osoby :rolleyes: