Niech zgadnę, wziąłeś kilka pierwszych lepszych filmów i zrobiłeś z nich tą WMVke? Widziałem gorsze, ale:
- prawie 1/4 filmu to knight który wyrzucił SoVa przez okno... Nie powiedziałbym żeby to zasługiwało na miano najlepszego momentu Tibii, z resztą 1/4 filmu też mu się nie należy
- "lootowanie" D-shielda ze szczura. Oczywiście filmik montowany albo fake'owany ale co tam, jestesmy już przecież w połowie "najlepszych momentw Tibii" więc czemu by nie -.-
- kolejne ujęcie to Jinxz robiący Anni~ na makro. Tibia już dawno nie miała lepszego momentu...
- na jakiej podstawie zaklasyfikowałeś kradzież SCA i SoVa jako któryś już tam najlepszy moment w historii też nie wiem ~.~
- i na zakończenie Taifun Devilry znany również jako najwyższy-lvl-na-makro-w-anni wbija 200 lvl solując demona...
Nie mogę jeszcze nie wspomnieć o muzyce i grafice :>
- Limp Bizkit przez cały film trochę się nudzi
- napisy końcowe to unikalne połączenie nieciekawych czcionek i równie wspaniałych kolorów [jeśli już naprawde nie masz pomysłu na nic dobrego to trzymaj się schematu biało na czarnym. Czcionka "Comic Sans" [jeśli się nie mylę] z pięknym przejściem do czegoś w stylu "Arial" też mnie nie powala...
|