Otóż mam pewien problem z lagami w sieci ... Zauważyłem że pewna osoba w sieci starsznie zamula i blokuje neta że ping przekracza 1000ms często dochodząc do 2000ms. Dzieje się to tylko wtedy jak jest na kompie ... Dowiedziałem się że musi mieć albo wirusy ,które blokują i zamulaja internet albo ściąga ( w co wątpie bo to się dzieje juz 20 dzień ;/ a nawet jeśli ściaga to nie powinno się tak dziać - inni ściągaja i nie mam lagów więc czego ona tylko ma mi robić lagi ściągając ? ) Lagi lagami, ale nawet stronki nie wchodzą a na załadowanie Gadu Gadu muszę często czekać nawet do 30min.

Już nie wiem co jest grane jak mam się tego pozbyć ? I czy nie ma jakiegoś sposobu napisania do tego usera znając tylko nick komputera w otoczeniu sieciowym ?:> ( kumpel cos wspominał o metodzie pisania w wierszu poleceń jakąś komendą ( coś w stylu /send<nick usera w otoczeniu>... ) czy to prawda czy jest jakiś inny sposób ? :> A i w tej sieci nikt nie posiada żadnych programów żeby właśnie się porozumiewać ze sobą ( kiedyś tak było, ale po czasie każdy to zignorował i się w to nie bawi ... ) Tak więc jest jakiś sposób żeby się porozumieć z takim osobnikiem znając tylko jego nick w otoczeniu ?