Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2004, 22:02   #16
Punish
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2004

Domyślny

Dawniej kiedy gralem swoja stara postacia kupi8lem longsworda od kolesia za 120GP. Pozniej powiedzial mi zebym szedl za nim, a zaprowadzi mnie do miejsca gdzie jest duzo dobrego sprzetu. Wiec poszedlem za nim. Podczas waki nie zauwazylem ze mam malo HP a wokolo pelno spearmanow i warriorow w koncu jeden spearman zabil mnie wlocznia.
Kiedy po smierci znowu sie zalogowalem tamten koles zaprowadzil mnie do bramy mostu i kazal mi tam czekac. Wiec czekalem. Po niedlugim czasie wrocil i przyniosl mi troche uzbrojenia np. copper shield (na tamtym poziomie to byla dobra tarcza), dal mi nawet troche kasy

Kiedys tez poszedlem sobie na "zwiad" wokol venore. Zaatakowalo mnie stado waspow i do tego wywalilo mnie z gry i moja postac nadal byla w grze
Kiedy sie zalogowalem bylem okrazany przez waspy i mialem 47HP. Zaczalem uciekac te waspy ciagle mnie atakowaly (i trafialy) i bylem zatruty. Po chwili niektore waspy rezygnowaly z poscigu ale do Venore nadal jedna mnie gonila.
Wbieglem do miasta patrze na zycie mam 14HP, szybko biegne do depo aby schowac plecak i uzbrojenie,i aby tam czekac na smierc przez zatrucie.
Na szczescie ktos mnie tam uhnal, gdyby nie on bym umarl