Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2004, 22:38   #28
kagan
Użytkownik Forum

kagan's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Litawor
A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb, które zostało fatalnie rozwiązane przez CIPów, a potem mówią, że używanie Tibii GG jest nieuczciwe w stosunku do innych graczy itp. Ja używam Tibii GG głównie ze względu na łowienie ryb (światło też się przydaje) i wcale nie łowię dzięki temu szybciej, po prostu wygodniej i zdrowiej (dla ręki i myszki).
Co do tej sprawy niemożesz sie obronić w żaden sensowny sposób (jak dla mnie):

1) "A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb" - otóż ja właśnie się tak "męcze" (przy małym fishu - 45 , w mało uczęszczanym miejscu rybki łowie szybko i bezproblemów, pare razy zarzucam, postoje w sumie 1-2 min i mam koło 20 ryb) a z twojej wypowiedzi wynika że jestem idiotą, idąc dalej twoim tokiem myślania nazywasz idiotą człowieka który stosuje się do zasad tibi, czyż nie? Wybacz ale dla mnie jest to ciut nielogiczne albo może nie nielogiczne lecz (hm) lamerskie? głupie? nieodpowiednie? (nieumiem znaleźć odpowiedniego słowa, ale mam nadzieje że rozumiecie co miałem na myśli) ...

2) Używanie tibigg i innych programów jest zabronione, skoro się niepodoba że CIPy tak wymyślili no to proponowałbym:
a) napisać mail do CIP jakie to mają głupie zasady :/
b)Znaleźć sobie inną gre.

3) Jak dlamnie poklikanie pare razy na ekran niejest specjalnym wysiłkiem fizycznym, więc niewiem czy tak bardzo jest ci ta tibiagg potrzebna do łowienia.
kagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem