Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow  wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...
|
no nie wiem czy dobrze... z mojego punktu widzenia nie wzial odpowidzialnosci za swoja gildie... zamiast drastycznie postawic sprawe i wywalic tych ludzi, co byloby dla niego klopotliwe w rozmowach itp.. po prostu zrobil nowa gildie i zostawil ich na lodzie. w skrocie, spakowal zabawki i poszedl do innej piaskownicy. a najlepsze jest to ze tak jak mowie to jest wszsytko ustawianie sie pod siebie. w next wojnie to juz bedzie demi z przyjaciolmi przeciw wrogom "pats". a bajki ze robi to zeby usunac pa itp niech zostawi dla tych co w nie wierza. ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie

muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly
muahaha, smieszy mnie to, demi pamietasz swoj wlasny opis? to w niego zalookaj kiedys, bo jestes w gildii z duza liczba osob o ktorej on mowi.