Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2006, 21:14   #33
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez the tuskedo
co do Fear użytkownika styku to np dał bym się zabić szczurowi i podszedł bym do tego potworka i dotawałbym 300 expa za zabicie szczura z 150hp... bo z tego co rozumiem hity też byłyby takie jak ten szczur tak?
Alez nieee, nie wiem czy zauwazyles, ale tam jest taka adnotacja (tja, wiem za duzo tych wszystkich adnotacji) mowiaca ze statystyki z jedna gwiazdka (*) zaleza od aktualnej formy Strachu. Domyslne (takie jakie sa napisane) Strach przybiera wtedy, gdy formy nie ma.

@up:
Dzieki za mile slowa
Tak, wiem, robilem nieco etapami, ale takie natchnienie mnie naszlo, ze co chwile edytowalem posta
Teraz juz jest chyba kompletny opis. Grafika jest nadwyraz brzydka (chodz w tym wypadku grafika jest najmniej wazna) i postaram sie ja poprawic.
PS, aktualnie czekam na nowy wiatraczek do drugiego kompa, jak tylko przysla to odpale powahful progzy graficzne i podrasuje szablon

@down:
Na tym polega urok tego potwora
Jak lubisz emocje i ostatnio padles np. na jakims bossie, to mozesz zmowic paciorek i zamknac oczy, a jak zabil cie jakis slaby stworek, to masz okazje sie zemscic
Generalnie chcialbym widziec takiego potwora, bo nie jest to kolejny stwor do huntow, tylko dodalby klimatu RPG w Tibii.

BTW, zmienilem nieco grafike, teraz wyglada mroczniej ^.-

Ostatnio edytowany przez styku - 01-06-2006 o 22:34.
styku jest offline