Cytuj:
Oryginalnie napisane przez the tuskedo
co do Fear użytkownika styku to np dał bym się zabić szczurowi i podszedł bym do tego potworka i dotawałbym 300 expa za zabicie szczura z 150hp... bo z tego co rozumiem hity też byłyby takie jak ten szczur tak?
|
Alez nieee, nie wiem czy zauwazyles, ale tam jest taka adnotacja (tja, wiem za duzo tych wszystkich adnotacji) mowiaca ze statystyki z jedna gwiazdka (*) zaleza od aktualnej formy Strachu. Domyslne (takie jakie sa napisane) Strach przybiera wtedy, gdy formy nie ma.
@up:
Dzieki za mile slowa

Tak, wiem, robilem nieco etapami, ale takie natchnienie mnie naszlo, ze co chwile edytowalem posta

Teraz juz jest chyba kompletny opis. Grafika jest nadwyraz brzydka (chodz w tym wypadku grafika jest najmniej wazna) i postaram sie ja poprawic.
PS, aktualnie czekam na nowy wiatraczek do drugiego kompa, jak tylko przysla to odpale powahful progzy graficzne i podrasuje szablon
@down:
Na tym polega urok tego potwora

Jak lubisz emocje i ostatnio padles np. na jakims bossie, to mozesz zmowic paciorek i zamknac oczy, a jak zabil cie jakis slaby stworek, to masz okazje sie zemscic

Generalnie chcialbym widziec takiego potwora, bo nie jest to kolejny stwor do huntow, tylko dodalby klimatu RPG w Tibii.
BTW, zmienilem nieco grafike, teraz wyglada mroczniej ^.-