@Ertai
1. miała być riposta a nie popłuczyny... swoją drogą drom wspaniale to skomentował:
[00:43:31] <Dr_omader> nie stac go nawet na riposte
Lenistwo powinno być tępione.. :>
>>wam ,geniuszom
i kto tu komu włazi w dupe?
[ Congratulations! You advacend in asslicking! ] :>
>>Aha ,Gratz jak na 18 lat jesteś kompletnym debilem , aż dziwie sie ,że są tak głupi ludzie.
Tutaj zamiast odpowiadać wprost, zrobię małe obejście:
podstawmy za Millera Ciebie a za Ziobrę mnie:
- Panie Ziobro pan jest dla mnie zerem!
- Lepiej być zerem niż leszkiem millerem
>>Byłem moderaotrem,już nie jestem,przestałem postować już nie siedze na tamtych forach,napisałem to do tego....
Nie rozumiem części "napisałem to do tego", pozatym skoro tam nie piszesz to czemu się ciągle wozisz?
>>a zreszta...i tak jesteście zbyt "INTELIGENTNI" ,aby to pojąć...
Jeżeli mierzysz mnie swoją miarą, to naprawde Twoje zdanie na temat mojej inteligencji mi wisi, dynda i powiewa.
Qrde człowieku wysiłbyś się na jakąś krytykę, to naprawde nie boli (ale żeby było konstruktywne, bo kupa wyzwisk to naprawde nie to)
@Guzik15(woguvep)
>>Dobra dobra zedytuje. A więc tak, jeśli ma być bez przekleństw to o key.
dzieki
>>Wszyscy nad waszą głupotą ubolewają.
Jest takie powiedzonko: "Jeśli ktoś twierdzi, że mówi w imieniu Boga, poproś go o pisemne upoważnienie:...
>>Kłućcie się dalej, miło na to patrzeć (walka idiotów ).
urrrrraaaaaa!!!

=;]
>>Wasza inteligencja nie przekracza wieku przedszkolnego.
przynajmniej ja nie mam IQ=1 (trochę mądrzejszy od kwiatka w doniczce) jak Ertai :>
>>Musicie się bardziej postarać jeśli chcecie być zauważeni przez innych ludzi bo teraz to wygląda jak byście naprawde leczyli tu wasze kompleksy.
po 1 mam IRCa i tam jestem zauważany, wiecej nie potrzebuje :> A czy to moja wina że uwielbiam rzeczowe kłótnie i dyskusje z idiotami?