Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2006, 23:21   #312
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kloddi
Sorka ale nie musisz tak na mnie odrazu naskakiwać że jestem n00bem, napisałam że ja gram mało w tibie i to są tylko teza co już napisałam wcześniej. Pozatym czy ja pisze że wiem jak zdobyć SS? I wiem kto to jest Vendor? Bo napisałeś, że się wymądrzam. Już wiem, że to był błąd i przepraszam. Tylko po co Vendor pisali by wielką literą co? I niewysilaj się w tłumaczeniu mi tego bo ja już wiem że to błąd, ale ja myśle że tu jest jednak jakaś tajemnica... i jeszcze raz powtarzam nie nazywajcie mnie n00bem.

Nie nazwalem Ciebie noobem. Wiem ze jestes Newbe (poczatkujacy) ale nie noob!!! i mam nadzieje ze nim nie bedziesz nigdy.... a co do wielkiej litery to mysle ze to z niemieckiego im sie pomylilo, tam rzeczowiniki z duzej sie pisze a oni przeciez niemcy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jan paweł ban
a ja tam gadalem z npc vendorem ale nic o spike swordzie nie napisal tylko dal mi klucz 4602. Wie ktos moze do czego on?
tak tak, rozmawiales znim..... oczywiscie.... a na ten klucz to jest klucz do pokoju w piwnicy Obiego, tam gdzie jest zamkniety vampir z cyklopem i beczka lemioniady..... sic!

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 01-06-2006 o 23:23.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem