Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kloddi
Sorka ale nie musisz tak na mnie odrazu naskakiwać że jestem n00bem, napisałam że ja gram mało w tibie i to są tylko teza co już napisałam wcześniej. Pozatym czy ja pisze że wiem jak zdobyć SS? I wiem kto to jest Vendor? Bo napisałeś, że się wymądrzam. Już wiem, że to był błąd i przepraszam. Tylko po co Vendor pisali by wielką literą co? I niewysilaj się w tłumaczeniu mi tego bo ja już wiem że to błąd, ale ja myśle że tu jest jednak jakaś tajemnica... i jeszcze raz powtarzam nie nazywajcie mnie n00bem.
|
Nie nazwalem Ciebie noobem. Wiem ze jestes Newbe (poczatkujacy) ale nie noob!!! i mam nadzieje ze nim nie bedziesz nigdy.... a co do wielkiej litery to mysle ze to z niemieckiego im sie pomylilo, tam rzeczowiniki z duzej sie pisze a oni przeciez niemcy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jan paweł ban
a ja tam gadalem z npc vendorem ale nic o spike swordzie nie napisal tylko dal mi klucz 4602. Wie ktos moze do czego on?
|
tak tak, rozmawiales znim..... oczywiscie.... a na ten klucz to jest klucz do pokoju w piwnicy Obiego, tam gdzie jest zamkniety vampir z cyklopem i beczka lemioniady..... sic!