Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2006, 23:46   #100
Wojtini21
Guest

Evul

Moj pierwszy raz :
Zrobilem postac na rooku i myslalem ze do wysjscia na mana sluzy ten most(przejscie nna teren pacc na rooku) wiec go omijalem zeby nie przejsc przez przpadek za wczesnie.W tibi mowili mi zebym nie wychodzil na maina odrazuu na 8lv bo mnie zabija wiec wyszedlem na 10(koles mi pokazal jak wyjsc na maina).Gdy juz sie pojawilem w temple thais zobaczylem tyle ludzi z hight lvl wiec odrazu zaczaylem uciekac .nagle ktos lurnal cyclopa do thaius i zaczal mnie bic ludzie mnie blokowali ale ucieklem.Potem zorientowalem sie ze niektorzy maja dziwny outfit(pacc) ja takiego nie moglem miec .Spytalem sie koelsia skad oni maja taki outfit(wtedy nazywalem to ubrankiem).on powiedzial ze maja pacc(ja sie zdziwilem).ZApytalem co to jest i gzdie to mozna kupic.on odparl ze mozna kupic za 1k czyli 1000gp.Ja sie zasmucilem mialem tylko 250gp.Postanowilem sobie ze pozniej kupie pacc za 1k a teraz pozbieram na eq(wtedy nazywalem to wyposazeniem).Pozniej troche poczytalem forum i stronki o tibi.Zrobilem nowego chara.I jest wszystko cool.Po kilku postaciach doszedlem do tej ktora teraz mam i jej sie trzymam mocno

Edit@:
ZApomnialem takze dodac ze moja pierwsza postac to byl palladyn i bilem z dragon hammera ktorego kupilem za 3k to byl majatek!!!! i mialem 33 cluba i 10 dista

Ostatnio edytowany przez Wojtini21 - 01-06-2006 o 23:48.
  Odpowiedz z Cytatem