Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2006, 04:00   #313
pietia547
Guest

Domyślny Mam kilka pomysłów.

Po 1 nie wydaje mi się aby ten MM był normalnym stworkiem lecz bardziej kimś w rodzaju NPC, bo przeciez który z noobików mógłby zabić takiego MM. Po 2 wydaje mi sie ze rozwiazanie tej zagadki lezy na wyciagniecie reki ( według mnie w jakiejs ukrytej jaskini lub dziurze po zabiciu kilku potworków znajdujemy np. w skrzyni klucz otwierajacy te drzwi z MM ) Po 3 wydaje mi sie ze owa jaskinia lub dziura znajduje sie tylko na terenie dla PACC. Po 4 wszyscy skupiaja sie na kluczu do drzwi a moze one sa tylko dla picu? Może do MM mozna sie dostac z drugiej strony np. z jakiejs ukrytej dziurki. Rozwiazanie moze byc tak dziecinnie proste ze tworcy gry poprostu pekaja ze smiechu ze nikt nie moze rozwiazac tej zagadki.

Edit:
Poza tym zastanowiły mnie 2 pokoje. Te 2 pokoje to ten na pietrze nad sklepem Toma i tez pokoj za Dixi nad sklepem Obiego. Otoz nie wiem jak w przypadku pokoju nad sklepem Toma ( tzn nie wiem czy jest jakis klucz czy nie ) ale do drzwi za Dixi nie mozna sie przedostac na 100%. Lecz zastanowilo mnie jedno. Otoz pod oboma pokojami znajduja sie lawki. Jesli zwrocicie uwage w przypadku pokoju nad Tomem lawka na dolnym poziomie jest na tym samym miejscu co na gorze dywanik a w przypadku sklepu Obiego lawka jest ustawiona na dolnym pietrze tak jak na gornym wolne miejsce pomiedzy skrzyniami. Probowalem uzyc liny ale to nic nie daje. Nie wiem moze wy wpadniecie na lepsze pomysly jak tak to piszcie to moze wspolnie do czegos wkoncu dojdziemy

Ostatnio edytowany przez pietia547 - 02-06-2006 o 04:10.
  Odpowiedz z Cytatem