Wczoraj chyba czytałem na jakims forum o rooku anglojezycznym (nie pamietam jaki) ale tam uwazali brazole ze widzieli Sunrise w Mintwalin, gonili go podbono ale gdzies im uciekł, moze oni mówia prawde, skad by miał Sunrise 95 lv na rooku? z bicia minos'ów i z rotów? było gdzies to kiedys ze liczyli ile by zajeło mu bicie lv z 89 na 90(samych rotow i minosow) podobno zajeło by mu to jak by grał dzienie 10 h to zajeło by mu to jakies 5-6 miesiecy, jak ja chyba 2 miechy temu oglaldalem na tibia.com to Sunrise miał jeszcze 89 lv, jka to mozliwe?
Moze jakos przychodzi koło MM do tego teleportu i go przeleportuje do Mintwalin, i ze MM to nie potwor tylko NPC, i moze on tam własnie nabija lv :/ no bo niech ktos mi powie jak to mozliwe ze ma domek w AB? nawet jak nie jest włascicielem to zeby był to jego domek to musi w nim byc, tylko jak? jak jest na rooku ;| mnie juz głowa boli od tych zagadek, nie wiem co o tym myslec