Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr Torax
Ja dostalem Crash pceta dzis  come back za 10 dni =)
tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak 
Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu
|
chyba smieszny jestes

to wlasnie WY, bez tej jednej 'bitwy" w venore na statku nic nie pokazaliscie podczas tej wojny

gdyyby nie ten trap to WY byscie dostali po dupie, nie tengu
Edit: A przepraszam.. jesli chodzilo CI o over~.. to nie bylo zadnej wojny.. to byly Snake Ataki.. po co komu walczyc skoro wiedzieli ze nie maja szans
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonymouse
GZ  Jeszcze zeby tak padaly osoby odpowiadajace za zepsucie serva to bylby git
Oby  Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena  ) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne 
|
Ich filmiki sa zaje**ste

Najwiekrza polewke mam z tego jak VOlltio ubili xD jak go dorwali na cyklopolis czy gdzies tam

zadnego uha nieuzyl i padl z red skullem xD muhaha;p