Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2006, 12:20   #368
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr Torax
Ja dostalem Crash pceta dzis come back za 10 dni =)
tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak
Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu
chyba smieszny jestes to wlasnie WY, bez tej jednej 'bitwy" w venore na statku nic nie pokazaliscie podczas tej wojny gdyyby nie ten trap to WY byscie dostali po dupie, nie tengu

Edit: A przepraszam.. jesli chodzilo CI o over~.. to nie bylo zadnej wojny.. to byly Snake Ataki.. po co komu walczyc skoro wiedzieli ze nie maja szans

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonymouse
GZ Jeszcze zeby tak padaly osoby odpowiadajace za zepsucie serva to bylby git

Oby Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne

Ich filmiki sa zaje**ste Najwiekrza polewke mam z tego jak VOlltio ubili xD jak go dorwali na cyklopolis czy gdzies tam zadnego uha nieuzyl i padl z red skullem xD muhaha;p
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR

Ostatnio edytowany przez janou - 02-06-2006 o 13:04.
janou jest offline