Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2006, 12:26   #121
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luke Firemaster
Mam pytanie: czy robiąc Gryfa mogę skorzystać częściowo z animacji Lwa (tj. jego zadka )? W końcu powinno to być podobne (oczywiście "górę" zrobię sam).

Według mnie to takie prace mają małe szanse na zwycięstwo Zauważ, że nawet Cipsoft nie tworzy potworów podobnych do tych co są (oczywiście są grupy potworów podobnych, ale zostały dodane dawno i nie dorabia się do nich kolejnych 'mutacji'). Najlepszym pomysłem jest stworzenie nowego potwora. W jednym z działów nawet jest taki temat i tam jest mnóstwo pomysłów. Po przeczytaniu na pewno jakiś pomysł wpadnie do głowy. Zauważ także, iż w życiu, mitologi, książkach fantasy i s-f jest pełno wzorów, które można wykorzystać.

@ down
Dla Pana chyba muszę wytłumaczyć inaczej, bo to co napisałem jest za trudne
Czy ja mówię o nadawaniu innych nazw istniejącym potworom? Po prostu Cipsoft nie dodaje kolejnych etapów minotaura...Dodali w krótkim odstępie czasu rasę minotaurów (później może trochę dopracowywali) i koniec...Nie dają dalej mino hiper mag, demon mino, czy big-red mino =\

Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 02-06-2006 o 15:03.
zimne_piwo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.