Cytuj:
prosze Cie przestań wypisywać w prawie wszytkich tematach krytykując prawie wszystko i prawie wszystkich... bo właśnie dla mnie to Ty spamujesz nabijąc sobie idiotyczne posty... m. in. takie jak ten wyżej... nie twierdze, że krytyka nie jest potrzebna, ale nie w każdym temacie, a Ty uważasz się za masta wszystkiego, a tacy ludzie nie przypadają mi do gustu... znam takich jak Ty i pewnie po przeczytaniu skrytykujesz tylko mnie, a mi nic to nie da i dalej będziesz pewnie wszystko krytykował, bo znam takich ludzi jak Ty i z nimi trudno się rozmawia, no ale cóż... i uwierz mi, że niektórzy mają ciekawsze zajecią niż siedzieć tydzień i nabijać 24 lvl... pozdrawiam i hallejulah.
|
Ja nie krytykuje wszystkich tylko wyrazam swoja opinie jesli jest ona odmienna od opinii innych ludzi. A czy ja napisalem ze trzeba siedziec non-stop przez caly tydzien przed kompem i grac w tibie? Pewnie ze sa ciekawsze zajecia.
Cytuj:
a co do tematu to jeśli ktoś naprawde chce zrobić taki spis to tylko życze mu powodzenia i nie uważam żeby to był "spamerski temat" chyba, że dla takich ludzi jak wyżej, piszących takie posty jak wyżej.
|
Jakby mial powstac taki spis, to zajalby on chyba ze 100 stron tematu. Bo jest mnostwo ludzi majacych ponad 12 lvl na rooku. I dlatego uwazam temat za spamerski. (no chyba ze dolna granica lvlowa zostanie podwyzszona)
Cytuj:
Podraz. Jesteś chory, na prawdę. Pomyśl, zanim się skompromitujesz. 24 lvl w tydzień? Chyba z cave botem Podraz.
|
Nie chyba, tylko na pewno.
Cytuj:
Dla czego nie mozna zapisywac 24lvl+??
|
Bo to jest niby ranking rookstayerow low lvlowych.
Cytuj:
Wiesz, nie wszyscy ludzie nie wyobrazaja sobie dnia bez ustawienia sobie cave-bota tudziez innych cheatow. Prawde mowiac to bylo lolowate co powiedziales. Sorry.
|
Ustawienie cave bota nic nie kosztuje a mozna bardzo wiele zyskac. Lolowate to by bylo jakby ktos recznie robil przez tydzien 24 lvl.
Cytuj:
niech mi ktos powie po co ten spis? przeciesz na tibia.br.com jest spis wszystkich rookslayerow..
|
Nie, nie ma spisu "rookslayerów". Jest natomiast spis rookstayerów.