Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2006, 16:44   #30
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
prosze Cie przestań wypisywać w prawie wszytkich tematach krytykując prawie wszystko i prawie wszystkich... bo właśnie dla mnie to Ty spamujesz nabijąc sobie idiotyczne posty... m. in. takie jak ten wyżej... nie twierdze, że krytyka nie jest potrzebna, ale nie w każdym temacie, a Ty uważasz się za masta wszystkiego, a tacy ludzie nie przypadają mi do gustu... znam takich jak Ty i pewnie po przeczytaniu skrytykujesz tylko mnie, a mi nic to nie da i dalej będziesz pewnie wszystko krytykował, bo znam takich ludzi jak Ty i z nimi trudno się rozmawia, no ale cóż... i uwierz mi, że niektórzy mają ciekawsze zajecią niż siedzieć tydzień i nabijać 24 lvl... pozdrawiam i hallejulah.
Ja nie krytykuje wszystkich tylko wyrazam swoja opinie jesli jest ona odmienna od opinii innych ludzi. A czy ja napisalem ze trzeba siedziec non-stop przez caly tydzien przed kompem i grac w tibie? Pewnie ze sa ciekawsze zajecia.
Cytuj:
a co do tematu to jeśli ktoś naprawde chce zrobić taki spis to tylko życze mu powodzenia i nie uważam żeby to był "spamerski temat" chyba, że dla takich ludzi jak wyżej, piszących takie posty jak wyżej.
Jakby mial powstac taki spis, to zajalby on chyba ze 100 stron tematu. Bo jest mnostwo ludzi majacych ponad 12 lvl na rooku. I dlatego uwazam temat za spamerski. (no chyba ze dolna granica lvlowa zostanie podwyzszona)
Cytuj:
Podraz. Jesteś chory, na prawdę. Pomyśl, zanim się skompromitujesz. 24 lvl w tydzień? Chyba z cave botem Podraz.
Nie chyba, tylko na pewno.
Cytuj:
Dla czego nie mozna zapisywac 24lvl+??
Bo to jest niby ranking rookstayerow low lvlowych.
Cytuj:
Wiesz, nie wszyscy ludzie nie wyobrazaja sobie dnia bez ustawienia sobie cave-bota tudziez innych cheatow. Prawde mowiac to bylo lolowate co powiedziales. Sorry.
Ustawienie cave bota nic nie kosztuje a mozna bardzo wiele zyskac. Lolowate to by bylo jakby ktos recznie robil przez tydzien 24 lvl.
Cytuj:
niech mi ktos powie po co ten spis? przeciesz na tibia.br.com jest spis wszystkich rookslayerow..
Nie, nie ma spisu "rookslayerów". Jest natomiast spis rookstayerów.

Ostatnio edytowany przez Podraz. - 02-06-2006 o 16:45.
Podraz. jest offline