Drogi Lemanie.
Filmik podobał mi sie. I standardowo poprosze Cie o podanie tytulów piosenek ktore umiesciles w filmie. Aczkolwiek przyznam, ze osoby piszace, ze ta muzyka nie pasuje do filmow z wojna sie bezwzglednie nie znaja i nie wiedza co ogladaja. Przynajmniej ja odnioslem wrazenie po podkladzie muzycznym i po ostatnim napisie, ze film nie jest o wojnie tylko przeciwko wojnie, a Leman propaguje w stylu zielonej szkolki 'peace, love & exctasy' i chyba o to Ci drogi Lemanie chodzilo tak?
Przyznac musze, ze jest kilka niedociagniec. Otoz napisy w owej czcionce sa kompletnie nie czytelne i musialem specjalnie zatrzymywac film zeby sie doczytac ehh. Kolejna sprawa to kwestia obrazu, ktory faktycznie jest nie wyrazny. Rowniez minusem ewidentnym bylo zbyt krotkie puszczanie muzyki. Chodzi tu glownie o muzyke Captain Jack i te ostatnia. wydluz obrazki ktore sa podczas tych piosenek albo dodaj jakies i zwieksz dlugosc trwania tych nutek. No i rzecz klujaca w oczy to intro, postaraj sie zrobic swoje intro bo to z warner brosem jest po nizej wszelkiej krytyki.
Film jak juz wspominalem wypadl calkiem ladnie. Do takich momentow jakby to powiedziec przemysleniowych pasuje ta muzyka, no ale coz zrozumieja to osoby potrafiace sie w nia wczuc. Spodobaly mi sie te przesuwania zdjec dobrane do muzyki i te efekty deszczu itp.
Jeszcze raz prosze o podanie tytulow wszystkich piosenek. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze bledy ktore ci wypisalem zaowocuja w przyszlosci i ze stworzysz filmik ktoremu nie bedzie sie w stanie nic zarzucic.
Pozdrawiam,
Kapix!