Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2004, 12:04   #78
Ajvenik
Użytkownik Forum

Ajvenik's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź

Ajvenik ma numer GG 5787023
Domyślny

re.up
Decyzja jest kontrowersyjna, ale po rozpatrzeniu wszystkich plusów i minusów - myślę, że jednak trafna. No poaptrz na poprzednie niusy... Jak one były komentowane i jak była przeprowadzana "dyskusja na ten temat". 60% wszystkich wypowiedzi ograniczała się do "Super pomysł. GRATZ Admin", a ten nius ma już swój sens... Mamy tu 76 komentarzy i 90% coś do tego wnosi. A trzeba też przyznać, że trochę forum straciło kolorytu. W sumie każda kontrowersyjna decyzja ma swoich przeciwników i zwolenników, ale według mnie wszystko zostanie doszlifowane - mam nadzieję, że nasi Admini nadrobią to czymś innym (zresztą już są takie plany) i wszystko powinno być ok. Jak już mówiłem - moim skromnym zdaniem brak licznika postów można uznać za udany pomysł, gdyż większość ludzi zaśmiecających forum po prostu odeszło... Może kiedyś posty wrócą jak wszystko się unormuje, ale to już nie ode mnie zależy... Ja bym tu pokazał dużo dobrych pomysłów jakbym miał szansę . Wieć pozdrawiam i w sumie jestem tego zwolennikiem. Proszę o ewentulan komentarze do tego posta 8)
Teraz Czas Na Użytkowników...
Ajvenik jest offline