Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2006, 20:34   #87
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Laszlo
Po pierwsze napisałem,że mi sie ustawienia klawiatury zmieniły, gdyż uważam, że ludzie nieobeznani nie zrozumieją jak napisze, że klawiatura zmieniła mi się z Polskiej(programisty) na Polską(214), czyli że zamiast "z" pisze sie "y" i nie ma polskich znaków, jak "ą", czy "ę".
Ustawienia klawiatury niezmuszaja Cie do pisania 'en' zamiast 'e' ani 'u' zamiast 'o' (jestem w USA i wogole nie mam polskiej klawiatury...). Pozatym, ustawienia miedzy Polskim, a Polsskim programisty zmieniasz za pomoca jednego skrotu klawiszowego

Cytuj:
Co do umieszczania swojej pracy to w przeciwieństwie do innych stosuję się do regulaminu i nie rezerwuję miajsca na forum.
Oh, stosujesz sie do regulaminu ktorego nieprzeczytales? Milo z Twojej strony. Gdybys go przeczytal, to wiedzialbys ze rezerwowac mozna, ale trzeba wprowadzic jakakolwiek tresc i chociaz zaczac robic potwora. Ale skoro tak napisales to pewnie wkrotce ujrzymy Twoja prace. Juz niemoge sie doczekac.

Cytuj:
A czy nikomu z was nie chce się śmiać, kiedy ktoś nazywa potwora: Murder albo Lucypher (powinno być Murderer/Silent Assasin i Lucifer)[/
Taa, chce, chce, ale ty napisales o WSZYSTKICH INNYCH pracach (oprocz pingwina), a ja naprawde znalazlem w tym badziewiu pare dobrych zgloszen... :/

@up:
To juz zostalo powiedziane dwukrotnie, mozna dac spokoj

Ostatnio edytowany przez styku - 02-06-2006 o 20:37.
styku jest offline