Dr. Unk~ma rację. Sam właśnie chciałem zgłosić tego enta, ale zobaczyłem jego posta.
Arxhimond, i co z tego, że przód sam robiłeś(o jeśli nie skopiowaleś skądś indziej), skoro i tak część tego jakze wspaniałego enta jest z Heroes'ów? Przerobi się? Teraz chyba ciut za późno. Powinieneś dostać bana albo pkt. karne.
Kutwa, ludzie, nie rozumiecie? Myślicie, że jak pokolorujecie orka/smoka/trolla etc. to to wygra? Bullshit. Jeszcze do czegos takiego jak.. um... jak to autor nazwal? Nvm. Coś w stylu koscianego smoka. Być moze wzorowal sie z Heroesów... przerobił smoka z Tibii... ale NIE KOPIOWAŁ. I NIE KOLOROWAŁ smoka, tylko go ZMIENIŁ. Radykalnie.
Swoją drogą, skoro kasujecie różne smoki z pokolorowanymi głowami, to czemu wciąż jest costakiego jak Fire Troll(czerwony troll z poświatą) czy El Chuca(szary ork)?
A co do tego, sprawy z Baby Dragonem... nie ma imo plagiatu. Poza tym, ten drugi jest o niebo lepszy;>
Co do tego tam stwora Avagera - ładny, ale nie wyobrażam sobie zdjecia do taktyki, które by jakoś tam wygladało;p...
A pingwin źle wyglada na tle. Chociaż, przyznam, pomysł i szablony fajne;]
A Water Elemental lub inne tego typu mnie dobiły.
|