Cytuj:
Edytuję dzisiaj post bo wkurza mnie jeszcze jedna rzecz-nooby z ponad 8 levelem...twierdzący ze są rookstayerami bo na rooku grają.
Ale nimi nie sa bo kradną mi loot...gdy ja sobie bije ladnie minoska to taki idiota podejdzie,zabije moim kosztem (bo ja go blokuje) a potem tylko cos takiego "uhhahahahahaha" to nie jest rookstayer,dobrze było to opisane w poradniku pewnego jegomoscia i on doskonale wytłumaczył co o znaczy..
|
Rookstayer to osoba ktora zostaje na rooku i nigdy nie idzie na main. Nic wiecej. To ze ktos jest rookstayerem wcale nie znaczy ze musi pomagac poczatkujacym i byc milym dla innych ludzi. Moze on rownie dobrze trapowac i zabijac, krasc loot, zabierac potworki, blokowac resp. Wybor nalezy do niego. Tak samo na mainie jak jakis knight ukradnie komus lootbaga to nie mozna powiedziec ze nie jest juz knightem bo ukradl lootbaga.
Cytuj:
Co wy robicie w takiej sytuacji?
|
Ja osobiscie od razu przerywam exp i ide kilkoma charami na mc zablokowac lub zabic takiego nooba.
Cytuj:
kup pacc i idz na pacc area albo na salomon quest i tam chodz
|
Tam sa "az" 3 szkielety do zabicia.
Cytuj:
raczej ani na pacc area ani na salomon qust nie ma noobkow a jak chcesz fajnie pohuncic na rootach to wio mi na katanke quest ale nie 1 jaskinia ale ta 2 za hmurkami posiona naprwde pomaga bo 0 noobow a jak jakis przyjdzie to pewnie nie ma antidote rune i masz z niego loota
|
Na rotach sie slabo expi rookstayerem.
Cytuj:
Ale Jak Mówil Kolega Na salmon quest albo katana room jest spoko
i w mino hell
|
W mino hell jest bardzo powolny exp.
Cytuj:
mnie najbardziej denerwujom te nooby którzy nie wiedzą co to gp !! albo zaczepiaja że czemu nie ide na maina myslą że się boje a ja się nie boje tylko chce wyjsc na niego z lepszym lvl !!
|
Nazywasz innych noobami a sam nie jestes lepszy. Jak chcesz wyjsc na maina to zrob to na 8 lvlu albo nie wychodz juz wcale bo na dalszych lvlach sie nie oplaca wychodzic na main.
Cytuj:
Dlatego ja zrobiłem paladynka do zabijania noobsów z rooka...wystarczy 15-16 level....zeby zapolowac na 8 kilka razy.....mówie ci fajna zabawa,spróbuj
|
Po co zabijac na mainie skoro mozna zabic na rooku? Na mainie to nawet slepy by zabil, a jak uda ci sie na rooku to masz reputa i nastepnym razem taki noob nawet sie nie zblizy.
Powinno byc rookstayerów.
Cytuj:
ja nie mam nic do rookstayerów ale to naprawde trzeba miec stalowe nerwy i wytrwałośc ja to rookstayera nie robie bo to tak bez czarów lepszych expowisk itp to długo bym nie wytrzymał
|
Dopoki nie masz pacca to mainowskie expowiska sa gorsze od tych z rooka. (pod wzgledem zaludnienia)
Cytuj:
Jedynie można się później odbić na mainie
|
Po co na mainie skoro mozna na rooku?
Cytuj:
Racja te nooby też mnie zaczynajom dobijać chciałem zostać rookslejem, ale jak miałem 13 lvl przestałem wieść życie rooksleja dlaczego?
ponieważ każdy napotkany noob ( czyli prawie wszyscy ) gadali do mnie tak:
noob-pomożesz mi na quest katana ( miał 6 lvl )
ja-tak ( ja 12 lvl )
poszli my a nawet sie nie obejrzałem już dedlem ( przez rota ) bo mnie zablokował
|
Kazda bajka ma swoj moral. W tym wypadku moral brzmi: "nie trac czasu na pomaganie newbie bo kazdy newbie to potencjalny noob ktory moze cie oszukac". Taka jest niestety smutna prawda.