Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2006, 05:33   #44
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anvortis
Haha to ty chu** wiesz jak bylem uzalezniony gralem srednio 16 godzin dziennie i to w dni w ktore chodzilem do szkoly a o weekendach to juz nie mowie jak bylo 2 tygodnie wolnego to przez 12 dni gralem po 25~ godzin a czasami siedzialem 3 dni przy kompie i tylko robilem herbate i jadlem. Oczywiscie ciagle skillowalem

Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. czy kazdy kto wbije szybko level odrazu musi sharowac konto ? LOL ze pare osob tak robi to nie znaczy ze wszyscy wiec skoncz pier***** takie glupoty.
16 godzin chodząc do szkoły powiadasz… załóżmy, że w szkole spędzasz średnio 7h licząc dojazd itd., więc 16h+7h=23h dzięki czemu daje nam to 1h na spanie, jedzenie, toaletę.

Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni.
Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl.

Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie.

Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca.

Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg.

Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot”

Over and out!

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem