Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anum
16 godzin chodząc do szkoły powiadasz… załóżmy, że w szkole spędzasz średnio 7h licząc dojazd itd., więc 16h+7h=23h dzięki czemu daje nam to 1h na spanie, jedzenie, toaletę.
Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni.
Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl.
Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie.
Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca.
Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg.
Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot”
Over and out!
|
lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.-
tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem

w 17 dni skille 76/75 i 55% do 6 mlv xd