Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2006, 18:16   #12
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

Potworki na Rook'u, opłacalność z zabijania ich oraz wiele innych informacji stworzyłem na tym forum ja w temacie z podpisu "Rookstayer....". Moim zdaniem jeśli to jest nazwane poradnikiem to zaraz koło mojego domu wyląduje UFO. Nie ma tu nic ciekawego co pomogłoby graczom w expieniu,a co najważniejsze mało jest tu o tej opłacalności z tych potworków. Mało tego dałeś te potwory, które na Rook'u są znane przez wszytkich i napewno większość Rookstayerów zna loot z nich na pamięć. Te potworki co tu są to zaledwie 1/10 tego co ja zrobiłem. Ok nie mam ss'ów z nimi, ale to jest niepotrzebne, bo mam najważniejsze informacje o nich, loot i krótki opis, który odnosi sie do każdego gracza. Nie będę oceniał tego poradnika, bo dla mnie nie jest on poradnikiem, a do tych osób co wyzywają Podraz.'a to powiem żeby wynosili się z tego forum, bo może on czasem napisze coś głupiego, ale w większości jego postów zawarta jest cała prawda i wiele innych informacji. Nie wiem czy to coś zrobione przez jakiegoś tam użytkownika jest potrzebne na tym forum, ale w końcu trzeba tu coś pisać. A co do twojego dopisku to powinieneś najpierw zrobić całość, a nie dać 4 potworki i się cieszyć. Jak dla mnie to temat do zamknięcia...

Teraz pewnie będą posty, które będą krytykować to co napisałem, ale taka jest prawda. Mój temat się przynajmniej do czegoś przyda, a ten nie więć łatwo wywnioskować, że napisałem prawde...

Tak przy okazji to UFO nie wylądowało koło mojego domu...
Kshaq jest offline