Temat: Druid?
Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2006, 11:09   #54
Szybowniczka
Użytkownik forum

Szybowniczka's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkhor
Hydry-robisz 3dsy... knight (coś tam robi) a ty tylko exura sio na blokerka i hmm
Przepraszam, a moze 2? 3 sie nie da na raz zsummonowac (czy sie myle?).
Sama gram druidem. Druid wcale nie jest taka debilistyczna profesja, na prawde gra nim daje duzo rozrywki i satysfakcji. Cieszy sie on duzym respektem wsrod innych, bo przeciez gdyby nie on to knight zyl by wiecznie na "exurze" tak jak reszta profesji.
Jesli mam porownywac druida do innych profesji, to powiem tak: mialam okazje grac paladynem na 29 lvl. Za******ie sie boltowalo dragony. Ale co z tego? Do druida trzeba miec predyspozycje, ktore posiada jakis procent z nas. Nie chce sie w jakis sposob chwalic, ale mysle ze poprostu dana mi jest ta profesja...
Widzieliscie kolesia o nicku Mateusz Dragon Wielki? 201 elder druid. Kraza podejzenia ze sharuje postac, ale nawet jakby, to te 2 czy 3 osoby musza KOCHAC ta profesje.

Tak w ogole... Zauwazyliscie ze duzo druidow i sorcererow konczy swoja przygode z profesja kolo 30 lvla? Druid do tej pory zdazy zarobic fortune na UHach. A sorc? Hmm... Gfb... A SD nie ujzy na oczy.

Nie bede sie z wami klocic kto lepszy a kto nie, kwestia upodoban i predyspozycji. Moje zdanie o druidzie jest jednoznaczne: Druid Powah
Szybowniczka jest offline   Odpowiedz z Cytatem