Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2006, 12:54   #187
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@ Bodziu
Można edytować posty, a nie odpowiadać na post każdego, który wspomni Twój nick.

@ Topic
Bazyliszek to połączenie hydry i dragona. Bardzo sprytne ze strony autora.
Anaconda pana Prince Asertivian jest całkiem fajna.
Królik wygląda przyzwoicie, ale ma zbyt duże atrybuty. (najlepiej zrobić chomika 800 hp 560 exp)
Dzik jest dobrze zrobiony i ma przyzwoite atrybuty.
Plasmworm ma Wielki Atut, jest nim jego grafika, a obok niej (Ilość hp:50 Ilość Expa:100) dobrze dobrane staty.
Big Ant kojarzy mi się strasznie z "kupą".
Drag Rider jest niesamowitym połączeniem dragona i playera. Czegoś takiego nam brakowało.
Magic King ma duże szanse na zwycięstwo w konkursie "sprytne obchodzenie regulaminu", gdyż zamiast przerabiać potwora (co jest plagiatem), ten koleś poprostu go skopiował (w jego mniemaniu pewnie to nie jest plagiat).
Evil Blader mógłby wygrać, gdyby został należycie zrobiony (może wystarczy pochylić go w paincie?).
Czyste zło bije od potwora o nazwie "clean evil". On naprawde jest Evul. Już widzę jak Cipy zatrudniają autora pracy na stanowisko "twórcy najsilniejszych potworów w Tibii z wypasioną oprawą graficzną".
Poison "frog". :/ całkiem dobre, ale oczywiście 80hp/160exp i rozwalająca taktyka "dać im podejść, a następnie uderzyć je z Heavy Magic Missle".
Prawdziwym kryminałem jest dead "połowy dużej grupy rookstayerów", którzy walczyli z równie silnym potworem Magic Cryminal.
Wszystkich przeskoczyła gigantyczna żaba, która akurat jest opisywana (przeze mnie) bez sarkazmu.

@ HOTS NEWS
Gorącym hitem na liście jest FIRE SLIME. Oczywiście autor postarał się bardzo. Slime przecież idąc w każdą stronę wygląda tak samo. A ten jest spowity wprost fantastyczną ognisto-płomienistą aurą.

Nosorożec nareszcie znalazł sobie miejsce na imitacji prawdziwej mapie Tibii, a nie na mapie jakiegoś Otsa (gdzie zapewne występuje naturalnie). Wojownik, który obok niego stoi nareszcie ma dobry lvl, co do ilości expa (wcześniej miał expa na 36-37 lvl, a lvl=38 i pełny pasek , dziwie się pomysłowości niektórych fakemasterów). Dodatkowo autor zapomniał napisać, że z Nosorożców wypadają crystale (bo niby po co miałby brać 13 crystali na hunta?),ale bardzo rzadko, bo graczowi został już tylko jeden uh!!(ale nie ma się co martwić, bo pewnie 100 ładunkowy)!! Ma dobre statystyki, ale dziwny melee (min 50 max 250), co oznacza że atakuje magią, bo inaczej jak można określić minimalny dmg?

...
Niestety, ale nie mam siły już tego komentować.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 04-06-2006 o 16:03.
DRoN jest offline