Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Obywatelu troche cie ponioslo..co do tych 40 osob to naprawde gowno zdzialaja bez paccow
Ja mozliwe ze bede gral na enw ale jak ide to z zgrana ekipa wiec wam do wladzy dosjsc pisane nie bedzie...najgorsze jest to ze znow zacznie sie sharing itp..mam nadzieje ze stanie sie tak jak na ocerze (naet vi co nei graja tam powinni wiedziec oco chodzi)
Ale powodzenia wam zycze wdalszej grze
Wpierw ustawice sobie rL a pozniej grajcie w tibie
|
Pomyśleć że tacy ludzie się rodzą a nie sieją...
Człowieku przeczytaj mój tekst 2x jesli nie pomoze to najlpiej z 10x.
Nie chodzi tu o to czy oni dają rade czy nie, ponieważ leje na to, a co Ciebie to obchodzi ? Oraz innych .. którzy krytykują bezsensowanie. To jest zupełnie nie istotne powiedział ze idzie z kolegami na serwer i tye..
Załóż sobie nowy post o innym temacie i tam sobie mozesz krytykwoac każdego do woli , ten post ma inny tytuł wiec dostosuj sie albo wyjdz.
"ale jak ide to z zgrana ekipa wiec wam do wladzy dosjsc pisane nie bedzie..."
Załosny jestes, nawet nie wiesz jakie głupoty wypisujesz.. kolejny cFaniak dobry w gebie.Oczywiście jak bedzie serwer to prosze ci o nick i osobiście zapoznam cię z mojim team: panem "Sd" oraz panią "uh" zobaczymy na ile cie tak naprawde stać.
Rzygać mi się chce jak czytam takie posty "jacy do dobrzy jestescie" a tak naprawde to nic zdzialać nie potraficie.
Zgłaszajcie sie ludzie na serwer i nie wypisujcie głupot.. Bo nie obchodzi nas jacy jestescie znakomici.
Wszystko okaze sie w praniu.