Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
@ Grebol: Ty raczej pallem nie jestes, co by sie uhal na full po kazdym hicie -.-, bo ja watpie czy prze3malbym jej solo (mimo, że mam wyzszy lvl od Ciebie), chociaz pewnie wszystko zalezy od okolicznosci...
Zabitym byc przez Sandre to nie hańba jak Twoja skromna osoba śmiała stwierdzić, bo sądzę ,ze o wiele niższy lvl sorcerera bylby w stanie machnąć Cie solo.
@Nosso: Oryginalna Sandra zabila go podczas oryginalnej egzekucji, gdzie było takze kilka mniej oryginalnych osób, które męczyły się z garstką oryginalnych ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ludzi.
Pzdro.
|
Ohh co ty nie powiesz... Nie broń tak swojego guru bo to sie zaczyna śmieszne robić. O bo on tamto i on nie mógł bo coś tam.
Co za różnica ile ich ganialiśmy? Ważne że padli, i padną nie raz jeszcze.
Nikt się z nimi nie męczył, poprostu próbowaliśmy ich strapować, a że biegali po srodku a nie przy ścianach to nie bylo proste, ale wkoncu finał akcji był bardzo szczęśliwy dla nas, nie wiem jak dla ownerów Gammblera i reszty.
Egzekucja.. może i była, ale zauważ że wtedy nas było o połowe mniej niż Wanted.
Więc patrząc z innego punktu widzenia to szanse były wyrównane, czemu nie zabili nas jak mieliśmy pz locki?