Yo Mastah!
<bows>
Pierw 2 powody do zbanowania tego konta, bo widze ze banowanie ci podnieca:<g>
Po 1 mozesz zbanowac to konto rowniez bo pewnie w regulaminie pisze ze nie mozna uzywac 2 kont(nie pamietam czy to u was jest tak napisane).
Po 2, pewnie pisze tego posta w zlym dziale, wiec masz next powod do zbanowania tego konta, ale nie wnikam, niechce mi sie myslec gdzie powinienem to napisac. Ogolnie to mi to powiewa!
A teraz przejdzmy do rzeczy, maks mnie <ehhh cunzura> zdenerwowales, na jakiej podstawie konto "Phoelerius" zostalo zbanowane? Na jakiej podstawie twierdzisz ze to plagiat? Nie widzialem diablo na oczy od ponad 2 lat, i nie <ehhh cenzura> wmawiaj mi ze to plagiat, ROFLMAO!
Badz tak mily/uprzejmy nastepnym razem i sprawdz czy to prawda co inni pisza przed banowaniem kogo kolwiek, okej?/?/?/?/?/
Cytuj:
Dear Phoelerius,
You have been warned for one of your posts, which violated forum Tibia.pl Rules. The reason you have been warned is because:
To już koniec.
(Warning Type = Ban bezterminowy)
For this violation, you have been given : 40 point(s).
The point(s) will remain in your account for 99999 days.
After that, they will be removed automatically.
The post for which you are warned can be seen here:
<tu byl moj post>
The admin/moderator who warned you, entered this comment:
=======================================
Też potrafię wyciąć zombie z Diablo2 i wstawić, ale to nie o to chodzi.
=======================================
Your total Warning Level at the moment is: 46 point(s).
If you reach the maximum of 10, you will be banned from the Forums, for 30 days.
To see details about all the warnings you have received, until now, please click here.
Please reply back if you have a dispute.
|
SS mojej pracy:
A teraz badz tak uprzejmy i wyslij mi SS potworka z gry tak zwanej Diablo, bo bym chcial zobaczyc tego Zombie/czy jak to sie tam nazywa ktorego splagiatowalem. Na prv lub na gg(9373272) jak wolisz.
Jak to wielki Elrik pisze:
<smiles and whistles>
Kind regards,
Phoelerius
Warrior of the Alliance