Temat: Time Machine
Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2006, 16:33   #1
Misio Man
Użytkownik Forum

Misio Man's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland

Profesja: Knight
Świat: Aurea
Misio Man ma numer GG 9110078
Domyślny Time Machine

Witajcie!
Nooby, specjaliści, fake'owcy po prostu wszyscy!
Zacząłem robić nowe fake-story troche inne niż reszta...
Więc tak.

Mamy 2146 rok. Wszyscy magowie,magiczne stwory daaawno wyginęły ... nawet nie wie się czy w ogóle isnitały... Naukowcy z miasta Edron oraz komandosi z Venore umówili się w tajnym labolatorium w Mont Sterum aby obalić wszelkie plotki na temat tak zwanej magii.Naukowcy Draku oraz Avager(Szefowie całej operacji) zbudowali teleport i wechikuł czasu w jednym... postanowili wraz z komandosami przenieść się w odludzie roku 1002 by zprawdzić wszystkie opowieści i potwierdzić je lub obalić...
Postacie:
Avager-Świetny naukowiec wymyślił on technologię kameleona.Maszyna ta jest wielkości zegarka i żeby ją uruchomić wystarczy powiedzieć"utana mech vid" On także jest pomysłodawcą zbudowania tak zwanego projektu "Time Machine"

Draku-Asystent Avagera historyk, kronikarz oraz bardzo inteligętny człowiek.Potrafi zbudować wiele rodzaji broni, twórca Laser Sworda

Cpt.Morris-Wyszkolony żołnierz z Kazordoonu zalokowany w Venore szkolił on cały odział Alpha... twórca karabinu ZJG

Misio Soldier-Świetny człowiek najleprzy w kamuflarzu, idealny na akcje "solo"

Crowal Soldier-Dobrze strzela ale jeszcze lepiej walczy bronią ręczną(Laser Sword) Mówi się że jest świrnięty ... ale to plotki zazdrosnych jankesów...

Zając Soldier-Dobry kumpel Misio Soldiera świetnie sobie radzi w mieście potrafi przejść przez całe Thais w biały dzień i nie zostać zauwarzonym

Tibiafan Medic-Sainitariusz nie potrafi walczyć ale w każdej bitwie jest niezbędny ze względu na swój dar leczenia nie wiadomo z kąd wzięty

Zaginiony Żołnierz-Nic o nim nie wiadomo

Prolog:

@down
Dzikus??!! to będzie dobre...
@2x down
Poprawiłem

Ostatnio edytowany przez Misio Man - 04-06-2006 o 17:05.
Misio Man jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.