Prosto z sahary przybywa desert troll, klimat musiał mu nieźle podrasować statystyki, bo kto nie byłby żywotny jedząc piasek?
Cytuj:
Ilość hp: 200
Ilość Expa: 30
|
Mistrzem magii napewno zostanie autor potwora Spellmaster. Mistrzu, podziel się z nami tajemnicą tworzenia fantastycznego outfitu GM'a z biała "magiczną" powłoką!!
Kolejny na liście przebojów jest Mino Lider. Liderem grafik ma szanse jeszcze zostać, ale jego autor już takiej szansy nie ma. Mimo to jest ładnym połączeniem mino guarda w zbroi orc leadera.
Ponadczasowy jest Pirate, którego możemy oglądać na 26 stronie. Nie dość, że nie zachowuje wymiarów, to nie został stworzony w rzucie Tibijskim. Jego autor posiada piękny okaz dzisiejszej daty w polu "Data dołączenia".
Z lisią chytrościa autor Foxa obrócił go w paincie o 90 stopni itp. Oprócz tego, ma dobrze wyważone staty(naprawdę dobrze).
Potworem pokroju trola okazuje się mrówka. Brzydka oprawa graficzna nie gwarantuje całkowitej porażki. Dzieli się ona również na wysoki loot i taktykę (są słabe ale walić z GFB').
Trupem jest już magiczny pomysł na Magic Skeletona. Ja wiem, że ciężko jest skopiować gifa z pierwszego posta, pokolorować go lekko, dać super staty(joł ziooom, ja wygram bom śprytny i bedem miał dobrego stwora w tibi,ale szpann!), a także "nieopłacalny loot" rzędu 1k z 10 skeletonów.
@ down
Ja tylko zamieszczam swoje zdanie. Nie piszę o pracach przeciętnych, bo niektóre może cudne nie są, ale zrobione uczciwie. Przyczepiam się gdy:
1. plagiat
2. potwór obracany w paincie o 90 stopni
3. naprawdę obleśny jednokolorowy potworek
4. zesrany opis (1000exp/200hp, walić najlepiej z sd albo lmm, ale tylko knightem, bo palem z kuszy w zwarciu używając poison daggera/arrows itp.)
5. miejsce bardzo podejrzane
Do autorów nie ma co się przywalać, bo nagle się znaleźli nowi ludzie z 1-4 czerwca. (oczywiście nie wszyscy)
A teraz trochę topa:
Z porażającą siłą tytana wpadł Electric Troll. Praca nad nim trwała tyle czasu, ile czasu jego autor jest na forum. Oczywiście to był żart, bo ile czasu zajmuje przemalowanie trolla na żółto?
Cytuj:
Kiedyś para trolli zapędziła się pod elektrownie
|
Wzruszające...
Cytuj:
Elektrownia ta była niedaleko Thais dlatego tam jest ich najwiecej
|
Autor był w pobliżu Czarnobyla w 1986 roku?
Cytuj:
żyją w bobliżu innych miast ze względu na możliwość zdobycia jedzenia
|
Tak. W Carlin ham kosztuje tylko 6gp.
Statystyki tego, stworzonego wielkim wysiłkiem kreatywności, monstrum są całkiem dobrze dobrane. Chociaż podejrzewam, że wyglądało to tak:
Cytuj:
troll 50hp 20exp -> eletric troll 50*2=100hp 20*2=40exp
|
Cytuj:
Dla Knighta radze zabrać backpack ih-ów albo uh-ów.
|
Szkoda, że na roty się nie bierze uhów. Ponoć na rooku są bardzo groźne.
4 mlvl-> 20-30 lvl samego expienia lub 10-20 lvl wyskilowany.
Chyba nie ma potrzeby wyjaśniania reszty?