Dobra, już jakiś czas temu serdecznie olałem forum, teraz czas na kambek

. Sytuacja przedstawia się cienko, a raczej krwawo. Było dużo incydentów związanych głównie z Fantomcem, Wiśnią czy innymi (P.A). Kiedyś musi się to skończyć. Mamy wybór albo olać wszystko, iść do Old School/Bang Bros etc. albo stworzyć razem coś silniejszego i temu zapobiegać. Moon ma złą opinię; też trzeba temu zaradzić (no i debilna nazwę ^.-). Czas z tym coś zrobić! Niestety, kończy się tylko na gadaniu i nicnierobieniu! Robimy gildię, która, mam nadzieję, podoła tym wyzwaniom. Wstęp wolny, 40lvl+. Chętni pisać do mnie, lub do Legolasa. Próbowałem przekonać Rastę, żeby do nas dołączył. Ten sie spytał kto by był liderem, odparłem, że ludzie wybiorą. On się oczywiście zgodził. Za 15 minut dostałem msg, że nie może tak być, bo więcej ludzi będzie głosować na mnię (lol, to są właśnie zasady demokracji). I tak klócąc się, zaproponował Moradina (na to samo by wyszło; to i tak jego rl, więc różnicy nie ma, poza tym Orb się zbyt żadko loguje) ja byłem za demokracją. Później zaproponowałem Leo na lidera, a on się obraził i powiedział, że nici z sojuszu (omg ;p). Cóż... niektórych ludzi po prostu zjadła ich własna pycha... co tu kryć... Znając życie, niedługo Lucid się rozpadnie a Shiny pójdą znowu do jakiejś bardzo-silnej-i-dobrej-brazylijskiej-gildii i oleją wszystko... i komu tu zależy na zjednoczeniu? Ehh...Niemniej jednak, rekrutujemy polaków. Zero noobów. Żadnego płacenia za hunty. Tylko do tego trzeba mieć ludzi, dlatego myślę, że Leo i Rekin; da Firsty i inni polacy rozsiani po innych gildiach przystaną z nami ^.-. No i nie zamykamy drzwi dla Shinów (hehe); ich powrót będzie na pewno mile widziany ;]
P.S. Zainteresowani pisać do Mnie, albo do Lego~