Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2006, 21:53   #11
tomakin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 03 2004

Domyślny

hej

kto kryje sie pod nickiem "tomakin"?

pod tym nickiem kryje sie ktos majacy najdluzszy aktywny staz tibijski z calej Polski.

Tak, to ja, czlowiek ktory moze nie zaczal pierwszy grac w te gre, ale ktos kto gra w nia najdluzej.Jakis czas prowadzilem najstarsza polska gildie w tibii Obecnie moj char to "hegesistratos", wczesniej "parr" i "arguss", moze ktos kojarzy. . A moze nie, nie ma to specjalnego znaczenia.

Co chcialem powiedziec... chcialem powiedziec ze nie wchodze na tibia.pl, nie wchodzilem i nie bede wchodzic, chyba ze ktos mi na gg poda linka i wrecz zmusi do odpisania

w tym wypadku zmuszono mnie abym odpisal $orcererowi (czy jak go tam sie literuje), otoz chcialem powiedziec ze wlasnie takie "osoby" jak rzeczony $or~ sa powodem dla ktorego ludzie powyzej 15 roku zycia omijaja tibia.pl szerokim lukiem. O poziomie osob prowadzacych ten portal przekonalem sie dawno temu i co jakis czas sie w tym utwierdzam.

A jesli idzie o zombie, identyczne widzialem w eye of the beholder, w bards tale i przynajmniej 20 innych gierkach rpg, no i z 10 filmach, nie zapomnijmy o nocy zywych trupow. Jesli ktos szuka dowodu plagiatu, to spokojnie moze znalezc prototypy jeszcze w XII wiecznych rycinach, o ile sie nie myle podobne zombie byly w sredniowiecznych ilustracjach do ksiag Apokalipsy. Moze nie animowane, no coz... nikt nie jest doskonaly.
tomakin jest offline