Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2006, 22:45   #198
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Data dołączenia: 04 06 2006
Wiem że występuje to na forum bardzo często, dlatego ciężko jest dojść kto to.
Tego można scharakteryzować całkiem ładnym przerobieniem DSa, na DSa w wybrakowanej zbroi.
Z ciemności niepełnego pancerza wyłaniają się wspaniale dobrane staty (Ilość hp:450 Ilość Expa:500).

Cytuj:
(żadko) ,knight armor(żadko) ,ice rapier(żadko),knight legs(żadko) ,fire sword(żadko)
Opis:Jest to żadko spotykany potwur o dużej sile i obronie.
Dam głowę, że myślał tak: 'dużej' pisze się przez 'dórzej', ale zrobie z siebie jeszcze większego idiotę.

Nie pojeżdżałbym po nim, ale ma 1 posta i 1 dzień.

@ Hot News

Tym razem nowości są zimne jak lód, którym jest okryty kolejny DS, skopiowany z posta Modka. Widać ludzie wstydzą się własnych pomysłów albo budzą się z zimowego snu, bo pod Nickiem autora widnieje znany text "Data dołączenia: 04 06 2006".
Oprócz zimnych, jak kosmiczna otchłań, statystyk i paroma literówkami (mało znaczące), autor daje wspaniałą wskazówkę. Oby ten potwór został dodany do Tibi. Z tak rozwiniętą taktyką każdy będzie go bez kłopotu rozwalał.

Niestety to na tyle. Muszę kończyć.
Mamy jeszcze 16 dni...

Greetings 4 all. (dla Ciebie też userze zakładający 6 konto, żeby dać teraz kolejnego potwora z serii "super skeleton".)

@ Nusumu Chi i jej driada

Nie przywykłem czepiać się niezłych prac i 'normalnych userów', ale jak chcesz to może coś uda mi się napisać.
Jak postać się porusza, to mogłaby mahać też drugą ręką i może coś z włosami. Staty są raczej dobre, bo potwór może być traktowany jako przeszkoda, nie jako exp czy dostawca kasy/loota.
Troszkę za mało many do summon'owania. Ja dałbym ponad 450.
Loot: blood herb (NIEZWYKLE rzadko), 0-x worms (x<20),
Opis: przyzwoity
Taktyka ze zdjęciem też dobre.
Cytuj:
potrafi na 10 sekund upodobnić się do drzewa
Nie lepiej napisać, że na 'pewien czas lub do 10 sekund'?
Ps. chyba niedawno dałaś grafiki, bo wcześniej ich nie widziałem. Są dobre (mogłyby być troszkę lepsze, ale i tak mi się podobają).

Its all for you.
Greetings & goodluck.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 04-06-2006 o 23:14.
DRoN jest offline