Data dołączenia: 04 06 2006
Wiem że występuje to na forum bardzo często, dlatego ciężko jest dojść kto to.
Tego można scharakteryzować całkiem ładnym przerobieniem DSa, na DSa w wybrakowanej zbroi.
Z ciemności niepełnego pancerza wyłaniają się wspaniale dobrane staty (Ilość hp:450 Ilość Expa:500).
Cytuj:
(żadko) ,knight armor(żadko) ,ice rapier(żadko),knight legs(żadko) ,fire sword(żadko)
Opis:Jest to żadko spotykany potwur o dużej sile i obronie.
|
Dam głowę, że myślał tak: 'dużej' pisze się przez 'd
órzej', ale zrobie z siebie jeszcze większego idiotę.
Nie pojeżdżałbym po nim, ale ma 1 posta i 1 dzień.
@ Hot News
Tym razem nowości są zimne jak lód, którym jest okryty kolejny DS, skopiowany z posta Modka. Widać ludzie wstydzą się własnych pomysłów albo budzą się z zimowego snu, bo pod Nickiem autora widnieje znany text "Data dołączenia: 04 06 2006".
Oprócz zimnych, jak kosmiczna otchłań, statystyk i paroma literówkami (mało znaczące), autor daje wspaniałą wskazówkę. Oby ten potwór został dodany do Tibi. Z tak rozwiniętą taktyką każdy będzie go bez kłopotu rozwalał.
Niestety to na tyle. Muszę kończyć.
Mamy jeszcze 16 dni...
Greetings 4 all. (dla Ciebie też userze zakładający 6 konto, żeby dać teraz kolejnego potwora z serii "super skeleton".)
@ Nusumu Chi i jej driada
Nie przywykłem czepiać się niezłych prac i 'normalnych userów', ale jak chcesz to może coś uda mi się napisać.
Jak postać się porusza, to mogłaby mahać też drugą ręką i może coś z włosami. Staty są raczej dobre, bo potwór może być traktowany jako przeszkoda, nie jako exp czy dostawca kasy/loota.
Troszkę za mało many do summon'owania. Ja dałbym ponad 450.
Loot: blood herb (NIEZWYKLE rzadko), 0-x worms (x<20),
Opis: przyzwoity
Taktyka ze zdjęciem też dobre.
Cytuj:
potrafi na 10 sekund upodobnić się do drzewa
|
Nie lepiej napisać, że na 'pewien czas lub do 10 sekund'?
Ps. chyba niedawno dałaś grafiki, bo wcześniej ich nie widziałem. Są dobre (mogłyby być troszkę lepsze, ale i tak mi się podobają).
Its all for you.
Greetings & goodluck.